Dün evraklarımı teslim ettim bakalım, 1 yıl sürebilir denildi, beklemedeyim...
beyler devam eden kredilerin dosya masraflarıda alınıyormu
bende 2004 senesinden bugüne kadar kredi kullandım 7-8 bankadan.pazartesi günü tek tek bankalara gidip dekont istemeyi düşünüyorum
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Bu gün ben de ev kredim için ödediğim 1062 TL için başvurdum, süreci anlatayım ( kredim halen ödeniyor, engel değil talep etmeye)
1-) Ödeme yapıldığında dair evrak, ben bankadan fax ile aldım herhangi kaşe vs yok üzerinde.
(Online ya da bankadan alınan da olur, bilgi Tüketici Hakem Heyetindeki ilgiliden alındı)
2-) İkametgahınızın bulunduğu yerdkei tüketici hakem heyetine başvuruyorsunuz, size doldurmanız için evrak veriyorlar.
3-) 10 - 11 ayda sonuçlanır dediler ama bence daha kısa sürer. 11 ay fazlasıyla uzun.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
ben geçe yaptım bu işlemi 4 kredim için 810 tl gibi bir kredi masrafı ödemişim toplam.tek tek bankalardan kredi masraf dekontlarını aldım sonra ikametimin bulunduğu valilikdeki büroya gittim tek tek 4 kredi içinde dosya başvurusu yaptım dosya numaralarını takip edin 6 7 ayda sonuçlanır dendi bekliyorum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
peki arkadaşlar bi sorm olacak, aynı şey havaya ödediğimiz yıllık kredi kartı aidatları içinde geçerlimidir?
kredi kartı aidatı için bir dilekçeyi genel müdürlüğe atıyorsun bankasına göre değişiyor
ama garantiden hiç bir şekilde güzel bir hareket gelmeyeceğini bil toptan şerefsizler sırf bu kart aidatını geri iade etmeyip kaba bir uslup kullandıkları için garantiyi hayatımdan çıkardım
beni bir kere daha ararsanız sizi mahkemeye veririm dedim o gündür aramıyorlar
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bgn tuketıcı hakem heyetınden kagıt geldı mahkemeyı kazanmısım alacagım olan 280 tl yı ben sımdı nerden alcam ıng bank da hesabım da yok
annem ıng banktan cektıgı kredı ıcın dosya masrafını almak ıstıyorduk bankaya gıdıp hesap dokumunu ıstedıgmızde 60 tl gıbı bır ucret cıkardır bu normalmıdır ?
Kredi dosya masrafi dekontunu almaniz icin para isteyebilirler o parayi da geri iade alabiliyoruz. Bazi bankalardan cektiginiz kredilerin dosya masraflarini 15 gunde alabiliyorum. Eger bu sekilde dosya masrafi olan varsa 10 kisi gruplar halinde bana vekalet cikarirsaniz sizden HERHANGI BIR MASRAF ALMADAN dosya masraflarinizi alabilirim.(Avukatim)
beyler ilgili bankanın her hangi bir şubesi yardımcı oluyormu yoksa illaki kredinin çekildiği bankadanmı almak zorundayız gerekli belgeleri..ciddi bir alacağım çıkabilir bir an önce başvuruda bulunmak istiyorum.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)