Ben aile ile birlikte kullanılacağını kaçırmışım kusura bakma kardeşimaile de varsa işin içinde güzel tercih gibi duruyor ama parça sıkıntısı çekmeyesin
Ben aile ile birlikte kullanılacağını kaçırmışım kusura bakma kardeşimaile de varsa işin içinde güzel tercih gibi duruyor ama parça sıkıntısı çekmeyesin
11-12 ye klima,abs,sunroof,airbag,cruise control,elektrikli aynalar v.b bu zamanda bile c sınıfında gayet iyi bir donanım pek çok firma comfort (orta) paket donanımlarında bu donanımları koymuyor onu bırak trendline yada basicline gibi isimlerle satılan donanımları bu elantradan daha boş hatta şu elantrada standart olan basit bir kolçak bile bazı c sınıfı araçda opsiyon sunuluyor..yani şu zaman için bile hiç fena değil elantranın donanımı.. biraz sende alırsanız şayet donanım olarak bir şeyler ekleye bilirsin..parksensörü,xenon,far sensörü gibi aracın donanımını dahada yükselte bilirsin...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
tek şu kaporta parça sorununu bence bir soruşturun derim onda sıkıntı yoksa sorun yok demekdir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
99 yılında 1.6 otomatik sıfır aldık makyajlı olan kasadan 5 sene kullandık 130bin km kadar hiç sorun yaşatmadı ve ayrıca gerçekten konforlu rahat bir araçtır
hyundaide parça sorunu yaşayacağınızı hiç ama hiç sanmıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
üstündeki 1.8 dohc motor öyle özel bir motor değil o dönemlerde başka markalardada kullanıldı 1.8 dohc motor.. mazda toyota ford vw gibi. motordan yana bir sıkıntı olucağını hiç sanmam o yüzden önemli olan kaportadır ondan yana sıkıntı yoksa sorun olucağını sanmıyorum motor parçaları..
valla o konuda bilgim yok bilen yazar![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14391409/detay
bu da baya dikkatimi çekti bakınırken![]()
sene 1990 motora bak![]()
bu motor hakkında bilgisi olan var mı peki![]()
bakımları zamanında yapılmış düzgün kullanılmış kolay kolay hiçbir motora 150bin km de bişey olmaz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kim demiş elantra yaşlı arabası diye
Aynı kasa değil ama yapınca o da çok güzel olur
Otomatik alma tek tavsiyem![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18024803/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16087927/detay
ikisi arasında seçim yapacak olursanız hangisini seçerdiniz nedenleriyle söylermisiniz kafam çok karışık![]()
![]()
Sorunsuzlukdan elantra bir adım öne geçer , donanımdan sadece sunroof ve cruise control den bile elantra bir adım öne geçer
Yukarda ilanını verdiğim mareaya niyetlendik. Aradım adamı 9.500 e anlaştık. Plakayı sorgulattım hasar yok. Şasi istedim adamdan. Şasiyi sorgulatınca 2010 yılında 195bin km de araba muayeneye girmiş. Sene 2013. Aradan 3 yıl geçmiş tahminen bu araba +230 bin km de.
Vazgeçtik. Bakınıyorum hala temiz araba yok. Olanlarda uçmuş hep.
Elantrayı beğeniyorum ben ama babam pek yanaşmıyor![]()
12 bin liraya öneri var mı başka![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)