Öneriyle dövme yapılması pek mantıklı değil.
Askere gidip geleyim bende k.atatürk imzasını yaptırcam.
Öneriyle dövme yapılması pek mantıklı değil.
Askere gidip geleyim bende k.atatürk imzasını yaptırcam.
Öneriyle dövme işide enteresanmış. Bence bişeyler yaptırmadan biraz daha araştırma yapsan senin için daha iyi olur.
alıntıya HAYIR...
Dövme kişiye özeldir, anlamıda duruşuda seni ilgilendirir bence. Başkasından fikir alacağın tek konu yapılmaa başlanmadan önce yamuk mu düz mü diye sormak olabilir.
I ♥ E21.
başkasından fikir alıyorsan dövme yaptırmamalısın bence , acele etme bir anda aklına öyle bir fikir gelirki ertesi gün gider yaptırırsın . Önemli olan senin aklına gelmesi bence..
Forumda kimlerin dövmesi var diye konu açsak güzel tutar heralde
Benim de ilerde çocuğum olduğunda ismini bileğime yazdırmak gibi bi düşüncem var, kişisel birşey sonuçta bizler ne kadar yardımcı olabiliriz ki tavsiye konusunda...
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
arkadaşım dövme yapıyor hem de kişiye özel tasarımlar ve fiyatlarla.. izmirde düşünene yardımcı olurum..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Kendi ismini soyismini yaptır bana göre. Aslında hiç yaptırma bana kalırsa ama madem karar vermişsin birşey söylemeye hakkımız yok![]()
New Toy! - 41 AJV 325
only ALLAH can judge me!yenı trend :d
2 adet dovmem var hayatımın sonuna kadar saklayacagım ıcın uzun zaman dusunerek karar verdım.. bılegımde 21 yazıyor hem kumara bıraz duskun oldugumdan dolayı hemde Rabbım bana 21lerınde cok guzel seyler yasattı,bır nevı ugurlu sayım oldu..
Kolumun ıc kısmında da latınde nefes aldıgım surece umut edecegım yazıyor..
Dum spiro,spero..
dovme ısı cok cıddı bır olay.. oturup uzun uzun dusunup sana ozel olduguna ınandıgın bırseyı yaptır.. unutma hayatının sonuna kadar bununla yasayacaksın..
ılerde dede oldugun zamanda torunlarının t.ssak yapmayacagı bırsey olması lazım =)
dovme ısı aynı zamanda bırazda hastalık.. ılkını yaptırdın mı devamı gelıyor.. sıradakı dovmem belımden gogus altına kadar bıtanecık annecıgımın dogum tarıhını yaptırmak..
bu arada ılerıde kı hayatını da goz onunde bulundur..ornegın ılerı derecede ıngılızcem oldugu halde THY na gırerken dovme yuzunden sorun cıkardılar ve dırekten dondum..hemde cok ısterken..
Life is just a dream on the way of death!
Sag kolumun icinde cift tarafli TC yaziyor ayni zamanda cift tarafli TURK bayragi var.Olsemde benle gelecek asla pisman pisman olmayacagim tek sekil!!!Pm at cebini mms atayim fikir olur.
birkaç yıldır dövme yapıyorum ingilizcede en çok yazdığım ''nobody can stop me, if i just believe'' anlamı eğer ben inanırsam, kimse beni durduramaz. ingilizceden ziyade latince yazdırmanı tavsiye ederim![]()
Senin için anlam teşkil edecek bir dövmeyi biz bilemeyiz ki. Ama çok iyi düşün çünkü etrafımda pişman olup sildiren çok insan var. Hayatın boyunca anlamını yitirmeyecek bi dövme olması lazım.
Douchebag yazdırabilirsin. öneriyle dövememi olurmuş duydugum en saçma şey
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Kaç yıldır boynuma dövme yaptırıcam halen karar veremedim ne yazdırıcağıma.Bana da fikir verirseniz sevinirim ayrı konu açmayım bende.Maksimum 5 harflik yukarıdan aşağıya bir yazı olacak benimkisi![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
"Kendi diyen kendi olur" yazdir olsun bitsin.
Senin vucuduna yapilacak dovmeyi biz nasil karar verip fikir sunalim. Yillar yili tasiycan bakinca komple forum aklina gelicek...
74 model sehpa...
41 yaşındayım hala bi karar veremedim amk.
Bu saate kadar çizdirmedim bundan sonra da yaptırırsam
"Kırkından sonra azanı teneşir paklar" yazdırırım heralde )))
hep aklımın bi köşesinde ne bileyim ya zaman ya cesaretsizlik ya dini inanç
olmadı mı olmuyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)