Bizim tatil yerinde bir arkadaşın babasında vardı bu kasa mb amg beyazdı,
Acaip tatlı duruyordu..Hem daha az uğraştırıyor hem daha az kir belli ediyor.
Bizim tatil yerinde bir arkadaşın babasında vardı bu kasa mb amg beyazdı,
Acaip tatlı duruyordu..Hem daha az uğraştırıyor hem daha az kir belli ediyor.
Serdar TURGUT
Beyaz AMG paket olucak allah kısmet ederse bakalım meguıars sonrası parlıyormu parlamıyormu görücem umarım pişman olmam siyahtan vazgectiğim için...
kırmızı al bro![]()
www.honda-tech.com
Temsili resim buna benziyor herhalde.
![]()
baran cif vernel yumoş omomatik bunları karıştırarak arabayı yıkarsan cila pasladan dahada fazla parlayacaktır ama sadece beyaz arabada olur bu uygulama baska renk araçta deneme
bu arada fazla sulandırmadan fırça yada süngerle yapacaksın elbisene dikkat et lekelenmesin arabaya uyguladığında 5dakika beklesin üzerinde su felan tutma 5dakika sonra tut ve aradaki farkı gör ne cila nede pasla bir arabayı okadar parlatır beyaz arabası olan herkes denesin bence
İbo adam 2008 sıfır mercedes üstüne çamaşır sulu formül denemez bence. Heleki baran cila delisi. s2000 kullanılmaktan çok cila ile geçirdi günlerini.
valla yardım istemiş bende bildiklerimi ve herzaman yaptığım uygulamayı onunla ve sizinle paylastım kendisi bilir yapacak bişi yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)