düştüğümüz durumdan utanç duyuyorum.
ne güçlüklere bu günlere getirilen ülke bir avuç teröriste diz çöktü nerdeyse
düştüğümüz durumdan utanç duyuyorum.
ne güçlüklere bu günlere getirilen ülke bir avuç teröriste diz çöktü nerdeyse
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
çok yazık çok...
bu oyunun bir şekilde içinde olanlar bu dünyada olmasada öbür dünyada HESAP VERECEKLER...
bizleri geçtim bu ülkeyi kazanan ecdadlarımıza öbür dünyada nasıl hesap verecekler...
mümkün olsa da öbür dünyada izlesem onları !!!!!!!!!!!!
Loading...
Türk Bayrağıyla Anıtkabire yürümek istersin, en iyi ihtimal gösterici diye yaftalanırsın, panzer sana su sıkar, serinleyesin diye, polis biber gazı atar, iştahın açılsın diye. Bi de şu an o bölgeye yapılacak bir yapının projesiyle uğraşıyorum ki hiç içimden gelmiyo projeye tek bir çizgi çizmek. Yazıklar olsun, ne diyeyim.
öyle işte.
"Bir gün, Birinci Cihan Harbi'nden sonra Ortadoğu'da kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır.
O gün geldiğinde, yeni kurduğumuz cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil emperyalist güçlerin yanında yer alırsa aynı akıbete kendileri uğrayacaktır.
Ve kurtuluş savaşında yedi düvele haddini bildiren Türk halkı, onların da hakkından gelecektir…"
(Atatürk'ün 1923 yılında Amerikalı Gazeteci Isaac F. Marcosson'la yaptığı röportajdan)
BaYTaR MURO
Paçavra bayraklar sallanıyor,adı gereksizin posterleri açılıyor,takım elbiseli köpekler konuşuyor..Ve devleti yönetenlerde bunu sessizce izliyor..Devam edin yönetimi desteklemeye,aferin size..Sırf islama daha yakın diye gidip oy verirseniz bu yönetime işte böyle ağzınızın ortasına bırakırlar..
zaten devlet barış içinde yaşarken araya fitne fesatı sen sok ve kuşaklar sonra ben barışı getirdim de, her şeyi çok çabuk unutan, kısa vadede çıkar için gözlerini yuman bir milletiz
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
konusmayı dırek veren bı kanal yokmu ya
adam arkada konusuyo cıkarmıslar canlı konusma sırasında dallamanın bırı konusuyo adam arkada ne dıyo bellı olmuyo
apo kimdir ki konuşma metni olsun? konuşma metni nasıl bir şehirde hoparlörlerden yankılanır? allah belanızı versin.
bu zihniyeti destekleyenleri de eşşekler siksin.
tansiyonum düştümü çıktımı bilmiyorum..linki tıklayınca resmen gözlerim karardı..VATANIMIZI ne hale getirdiler..yazıklar olsun.inançlı imanlı insanlar sorarsan...bu dünyada belki elimden birşey gelmez ama öteki tarafta iki elim yakanızda bilesiniz.
Analar ağlamasın ve silahlar sussun. En büyük politika burda.
Analarımız ağlamasın, anaları ağlasın. Silahları sussun. Oluru bu.
Yoksa sempatizan adamla ben bir değilim.
セルカン+レーラ=愛
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)