Sunrofsuz bmv ye binilmez![]()
bence koşarak uzaklaşın ankaradan bmw almayın![]()
Farlar,replica jantlar,boya uyumsuzluğu(fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla),sunroof olmaması...ve fiyatın bu bakar yüksek olması.Ben olsam hiç bulaşmazdım.
ilgilenen herkese teşekkürler drummer eğer zahmet olmazsa bakman çok makbule geçer
Ride Or Die
bu araba güzel değil ama ankaradan bmw almayın neymiş yaw.. bende hatasız boyasız 2001 model x5 var.. ankaradan diye almasın mı millet
Sanki İstanbul'da ki yada atıyorum Erzincan'da ki E30-E36 kullanıcıları hiç sıfır çizmeden,yanlamadan uslu uslu biniyor araçlarınaAnkara'dan BMW alınmaz lafı çok komik en başta BMW'nin E30'dan vs. ibaret olmadığını kavramak gerek
X5 güzel bir örnek olmuş..
Ha Ankara'nın adı şundan çıkmıştır etikete bayılırlar,memlekette E30-E36 cenneti olunca Youtube'da Garaoğlan E30'a biner diye video izliyoruz![]()
Yorgunum Diyor Belli...
Evet bu ankaradan Bmw alınmaz muhabbetini bende anlamış değilim? http://www.techturkey.com/forum/otom...neceklere.html
araç arkadaşımın düşünürsen yardımcı olur.
What Goes Around,Goes Around
asıl bmw ankaradan alınır türkeyinin ne kadar kupon e30 e36 e46 sı varsa ankaradadır. sahibinden ilanlarına bakıp konusmayın burda millet güzel arabasını satmıyo garajında bekletiyor.
yani pek başarılı olmasa da ben yapıyorum bişeyler
Filmim SON.wmv - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)