tamam abi sıkıntı yok bende sabaha kadar denerim.Numaram var sende deneriz ben ararım seni müsait oldugumda hiç sıkıntı değil.
Printable View
tamam abi sıkıntı yok bende sabaha kadar denerim.Numaram var sende deneriz ben ararım seni müsait oldugumda hiç sıkıntı değil.
hangi vites kaçta denediğinizi bilmiyorum, yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü yazdım. Murat (206gtı) dönüşte söyledi egzos u açmayı unuttuğunu, geçmek geçilmek önemli değil amaç eğlenmek güzel bir geceydi, video çeken varmı ? izlemek zevkli olurdu.
Denerim ben hiç sorun değil.
Bu arada Devran abinin Astra gsi da cok iyiydi 180e kadar öndeydim ama sonrası Devran abi gidiyor.Maşallah abi arabana
aynen 2de 55-60 falandık.
Mini yokmuydu hic r53,r56 vs
Bilmukabele arkadaşlar.
güzel gece oldu biraz soğuk sıkıntı yaşattı okadar 530lu arkadaşada biri meraba deseydi bari burdanmı acaba 4araç bekerken kenarda geldi girdi aramıza park etti tam o sırada çıktık kaldı orda:) Tüm pololara gtilara maşallah vıcırvıcır vallahi kısada nefisler.
5.30 gecenin en i idi ...
5 30 basinca bende bastim ondeydim biyerden sonra biraktim sag tarafan bayagi yanasip kamyonun arkasina gelene kadar oyle devam etti baktim kendini dara sokacak frene bastim gecti gitti :)