saol alptugum senin aracin specleri bilmiyorm ama cok iyi tutundun cekismeli zevkli oldu maasallah 1.4 hacimden ciddi bi guc almissin
Printable View
Rc o. Yanlis hatirlamiyorsam pendikten, sahibindende ilani vardi. Bide dun gece anladimki cut out lazim bana ve basinc+duman. Siyah tamponsuz bi polo gti vardi onla denedik 60 70 gibi basinca 3-4 boy cikiyor. 90 gibi bastigimizdada 1 boy cvari onde gicti sonra sanirim geri donebilmek icin temden birakti.
Ben izlemeye diye çıktım. Araç sahibini tanımıyorum. Deneyelimmi dedi olur dedim denedik. Hatta kim olduğunu bilen varsa yazarsa iyi olur benim manifolt contası gene bayağı kaçırmaya başladı. Hemde cutout+ayar dan sonra tekrar dener ne kadar fark ettiğini anlarım aracımın. Arka tamponu söküktü bikaçkere 1.7 dti ile denediler sanırım.
Onla denedim çok çekişmeliydi kafa kafaya gittik 200+ dan sonra hafif hafif ayırmaya başladım zaten 210-215 gibi de gazı kestim ki ben çoğu denememde hep altlardan basabildim maalesef, vites küçülttüm vs...Rc i tanımıyorum ama diğer denediğim araçlar; araçlarıyla da kişilikleriyle de on numara insanlardı :icon_tup:.Stock takılmaya devam :D
Video koyunda izleyek:D
rc 3 kişiydi zaten. denemediler sanırım.
En hizli kim oldu simdi polo veya cupra sanirim yanlis anlamadiysam
Mehmet siz sona gelmediğin için kaçırdın :D gece en son bir kaç araç kaldık ***** yerde, bahsettiğin araç gri 206 gtı ın sahibi ile tanıştık. Murat kardeş aracını çok iyi hazırlamış, ciddi bir gideri var. Spec listesini bilmiyorum ama bildiğim iki şey var bir ITB olduğu birde ciddi hafifletme olduğu.
Keyifli bir geceydi. Sadece cupra ile bastık gelenlerin ayağına sağlık. İyi seyirler
http://www.techturkey.com/forum/vide...l?#post6727804
En yavaş polo da bendim ne güzel :hahaha:
Gecenin renklerinden biri de turbo gsi'dı. Fazlasıyla gergin duruyordu, renk kattı ciddi anlamda.
Golf gti'la & gsi denemelerinin videoları varsa koyar mısınız, kaçırdık biz de o ara birşeyler denerken. :)