Ayaklarınıza saglık ,Allah dualarınızı kabul etsın,Şehıtlerımın Ruhları şad mekanı cennet olsun...
elinize yüreğinize ayağınıza sağlık. keşke İstanbulda olsaydım da gelseydim.
kendinden başka 5-10 araba getirenlere ne oldu acaba?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Fotoğraflar çok güzel elinize sağlık![]()
arkadaşlar elinize yüreğinize sağlık şu an acayip duygulandım valla helal olsun hepinize
size helal olsun!
Burada o bayrağa dokunucak adam anasının karnından doğmadı diyordu
Bizde çekmiştik ama telefon çekimi olduğu için bu güzel fotoğraflardan sonra hesap makinesiyle çekilmiş gibi olurduMehmet Akif Ersoy'un kabrinde arabaları çeken arkadaş vardı sanırım. Bir onlar eksik.
Okurken bile heycanlandım, gururlandım. Öncelikle katılan arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Fakat bir kaç arkadaşın dediği gibi önce ki senelerde ki gibi büyük bir "organizasyon" gerçekleştirmek artık şart oldu.! Burdan değerli admin olan arkadaşlara sesleniyorum;
Büyük bir oganizasyona daha evvel nasıl destek oldularsa ve tecrübe sahibi oldularsa, bu sene içinde daha güzel daha anlamlı ve manalı bir organizasyon düzenlenebilir. Bunun için belirli bir tarih, saat vs.vs ne gerekiyorsa zaten sizler daha iyi biliyosunuz. Tüm kullanıcılara tek bir formatta bilgilendirme maili+katılım butonu+sonuç listesi = amacımıza ulaşmanın verdiği gurur.!
23 Nisan bence kafalarda ki o büyük organizasyonu gerçekleştirmek için tam tarihi.
Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
23 Nisan'da hem Ankara hem İstanbul hem de diğer şehirlerde çok büyük kutlamalar olacak. Bence hepimiz birleşip o kutlamalarda bulunmalıyız... Bu bizim bayramımız, her taraftan T.C.yi silenlerin değil... Bazı şeyler artık siyaset ötesi oldu ve sessiz kalıp kurtuluş savaşını yapan atalarımıza ihanet edemeyiz... Ayrıca artık millet uyandı, sessiz kalmak isteyen kalabilir, kendi korkusu kendine artık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)