Bu tarz konular her açıldığında silinmektedir,
Saçmadır, kimseye faydası yoktur bencede,
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Nedir yane arkadaş araba kaza yapıp toplanıp gariban bir adama kitlenilmesi hak yenilmesi daha mı iyi? Adam sanki ne yapmış ha araç o araç değilse sıkıntı olur tabiki ama kaza yapan bu arac ise hiç bir sıkıntı yok.Neden bu kadar rahatsız etti bu konu anlayamadım.Arac sahibine çok çok geçmiş olsun.
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
tamamen katılıyorum bir de şu açıdan bakmak lazım ne ***** konuyu açan arkadaşın yanılmadığı (yanılmadığı diyorum yalan söylediği değil) kaldı ki yalan da olabilir belki aracı almak istedi adam satmayınca da böyle bir konu açtı benim ki bir varsayım çünkü İddia Sahibi İddiasını İspatla Mükelleftir
Ne hayal perest kurguların var senin öyleDaha öncede belirttiğim gibi emin olunmadan konu acılmadı! hee yok ben hala inanmıyorum diyosan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19042146/detay bak ilan da adamın numarası var ara sor tamaam al bu da sana ispat olsun
![]()
'' en iyisi ben değilim ama benden iyisi yok ''
José Mourinho
güzel kardeşim biz aramak durumunda değiliz kaldı ki kimse yoğurdum ekşi demez illa ki adam kazasız diyecek eğer gördüğünde fotoğraf çekseydin amenna ama bizde her gördüğümüz aracın plakasını alıp sahibinden ilanını tek tek araştırıp konu açsak sende aynı şeyi düşünürdün
Gereksiz konu !
aracın sahibine geçmiş olsun...
Konuya gelincede araç alacakların iliklerine kadar sorgu yürüttüğü bu forumda Kazası olmuş bir aracın paylaşılması neden rahatsız edici... He burada konuyu acan arkadaşım resimde çekseydi tam yerinde olacaktı ama demekki fırsatı olmamış..
ama resimde olmadığı için olayın diğer yüzüde çok önemli okadar çeşit insanlar varki diğer tarafada katılmamak elde değil yanı insan karalamanın iftira atmanın hiç sayıldığı şu günde yalandan yere iftira atanda bir sürü kişi var..
Araç alirken eminim herkes en guvendigi ustasina gosterip aliyordur aracini. Nihayetinde arac dedigimiz sey bizim icin sadece tasima araci degil.
Siz bu sitedeki sadece yorumlara gore mi araba aliyorsunuz? Sadece yonlendirici olabilir o kadar.
Boyle kaza yapan insanlari afise etmek hos degildir.
Siz araci biri sordugunda cikar arkadas bu arac kazali uzak dur dersiniz cekilirsiniz. Boyle her kaza icin konu acip, bakin bu kaza yapti az once demek ne kadar mantikli?
Kazalar hakkinda bir konu acilirda herkes orada kazalari paylasirsa o ayri.
Nacizane fikrimdir.
Yukarda da belirttiğim gibi bu konular açılmaya devam edicek. o yüzden bunu bir düzene sokmamız lazım. Eğer gerçekten bir araba hakkında konu açılacaksa belli şartlar olmalı.
Örneğin;
Tek bir forum alanında başlıklar açılmalı ve başlık olarak sadece araç plakası yazmalı. Konuyu açan kişi açarken kesinlikle araç hakkında plakası gözükür şekilde fotoğraf çekmeli. bu şekilde karalama ve yalan bilgi durumu ortadan kalkmış olur. Hemde araba alacak birisi bu aracı biliyormusunuz diye konu açmak yerine plakasını site içinde aratarak eğer varsa konusu oradan görebilir.
Bu şekilde olursa bana çok mantıklı bir sistem olur gibime geliyor.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Geçenlerde Kırmızı s2 kaza yaptıgında ve paylasıldıgında yorumlar böyle olmamıştı. Herkes haberimiz olsun şöyle böyle plakalarına ilanlarına kadar yayınlamıştı. Şimdi o suç değil de bu suç mu ? Forum yöneticileri Kazalı arabalar hakkında br başlık açmalı bence yoksa bu tartışmalar yayınlamalar bitmez. Herkesın butcesıne gore araclar var, kim bu yuzden kazık yemek ıster kı ? Bılgılendırme guzel bence, empatı kuralım biraz.
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
2 gün önce aracıma carptılar pert oldu geldim buraya kendim konu açtım işlemler hakkında bilgi almak için. Ben açmadan biri benim arabamın resimlerini ekleyip yok pert olmuş yazık olmuş gibi konu açsa çok ağır konuşurdum. Araç sahibi forumdansa paylaşmak isterse paylaşır yoksa sizi hiç ilgilendirmez kimin ne yaşadığı ne yaptığı. Böyle şeyler saçma hareketler çok gereksiz olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)