turkiye'de cok iyi satis yakalayacagini dusunuyorum..
tahminimce de 160 bin TL olur.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Reklamlari ~2 ay once donmeye basladi . Amerika fiyati $29k dan basliyor Tr fiyati basina 1 koymaniz yeterli![]()
bu konu da yanlis dusunuyorsunuz, o kadar basit degil dediginiz gibi stage2+ seviyesinde araci fabrika uretimi halde satmak.
kolay olsaydi sizce yapmazlar miydi?
2.0L 4 silindir 360 hp guc, mercedesin basarisidir, cunku bu kadar guc demek bunu durdurabilecek frenleri ve guvenlik ekipmanlarini da beraberinde getirir. marka icin sorumluluk demektir. 2 yil garanti veriyor araca..
vag 2.0 da 255hp (avrupa'da 265 hp) uretip 2 yil garanti veriyor. siz yazilim yapin garanti disi sayiyor. demek almak istedikleri sorumluluk veya uretim maliyeti- satis politikalari bu sekilde.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Tipte ofsayt bi durum var ama çözemedim.
Abt yazılım yaptırın 310 beygir oluyo vag lar onada garanti veriyolar benim demek istediğim bu araba sadece motor olarak limitlerde bi üretim, diğer bileşenleri buna göredir buna sözüm yok sadece bu basınc değeri standart bi araba için çok yüksek... Vag grubu 255 hp yi 1,2 bar peak de alıyo mercedes de aynı şekilde 1,2 bar a düşürse aracı muhtemelen 300 beygir seviyelerinde olur, yeni S3 de zaten 300 beygir, aynı şekilde basıncı, ayrıca 8 enejktör lü olduğu içinde önü çok açık, bu cla kaç enjektörlü onu bilmiyorum gerçi... Özetle motor olarak ben bi başarı görmüyorum fabrikadan modifikasyonlu bi araç gbi geliyo bana
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Araç 4matic.
ERK_RS + olarak emisyon olayı var işin bir de, modifiye edilen hangi araba fabrikasyon emisyon değerini yakalayabiliyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)