User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
74 sonuçtan 58 ile 74 arası

Konu: Km düşürme hakkında

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galericiyle ticaret yapmayın olsun bitsin , 2. el araba kıtlığı mı var. Hayatta bir kuruşumu vermem galeriye .
    Ben galericiyim üstadım diyelim geldin araba aldın ben sana orj km dedim ki ben diyorsam ya orj. dir yada bende kazık yemişim haberim yoktur.
    sanada benim kazık yediğim araç denk geldi çook temiz gerçekten kusursuz ancak km 340 binden 130bin km ye düşmüş.
    3 gün sonra bir macera servis işi vs. sen bunu öğrendin geldin bana dedinki bu arça böyle.
    ya paranı alırsın geri benden net yada sende razı isen yapacak bişey varsa yaparım kar etmem aradaki farkı iade ederim sen nasıl istersen.

seçenek 2 aracı sahibinden aldın sen istanbuldasın o da istanbulda tabela yok vergi yok sahte bir avea açık hat sana satıştan sonra hat kapalı.sonra arar bulursun o adamı türkiyede fellik fellik yada hergün nasıl geçirdiler bana dersin.

bencede galericiden alışveriş yapmayın yani.

eskiden söz ile araba satılırdı sen dersen içime sinmedi araba geri alınırdı.
    sahbnden.com da bakkalcı galerici oldu iş buralara geldi.

işe devlet belediye el atacak otomobil satma işi bireyselde sadece yetkili ve gerekli belge sahibi kişi yahut galerilere verilecek.
    sattan sattığından sorumlu olacak ki iş çözülsün. yoksa bu piyasada 3 sene içinde orj. km araç kalmayacak. boya vs işini geçtim zaten.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dayım 2003 yada 2004 senesinde 2001 model vectra dti aracını satmaya kalktı 400.000 km civarıydı ve önden büyük kazasız vardı hepsini dürüstçe yazdı ve fiyatını piyasasından epey aşağı verdi. Satılmadı araç. (şirket mazotunu karşılıyordu ve sürekli araç üzerinde bi işe sahip olduğundan km 3 yaşındaki bi araca göre çok fazlaydı.) Acil paraya da ihtiyacı vardı bir türlü satamayınca km düşürtüp yeni direksiyon vites topuzu vites körüğü takıp piyasanın üzerinde bi fiyata 1 hafta sürmedi yanlış hatırlamıyorsam sattı. Yaptığı yanlış oda biliyor bende kabul ediyorum ama şartlar zorunda bırakıyor bazen. ( Kesinlikle haklı demiyorum yanlış anlaşılmasın. )

Çalıştığım oto kiralama şirketinde araçlar 400.000'e yaklaşmıştı. Binen her müşteri bu kilometrede aracı mı kiralıyorsunuz diyordu ? Memnuniyetsizliğini dile getiriyordu her seferinde. Tüm samimiyetimle söylüyorum araçlar 15.000'de bakıma girer ve aman şurası da kalsın s.et şeklinde değil değişeceği onarılacağı onarılıp bakımı eksiksiz yapılan araçlardı. Km'yi 30.000 civarına düşürdük bir anda müşterilerin şikayetleri kesildi. O araçlar satılacak yarın öbür gün ve birileri düşük km'de diye alacak.

Galericiler yada bu işi ticarete dökmüş kişilerin düşürmesi konusunda hepinize katılıyorum.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi galericiyle muhabbet etmiştim, km düşürme konusu açılmıştı, adam diyor ki ee millet km yüksek diye almıyor bizde düşürüyoruz mecbur diyor, motor şanzıman kaporta vs tertemiz ama 200.000km lere dayanmışsa millet yanaşmıyor diyordu gerçi bu 5664 e mesaj atınca muayene km leri falan gelince bu iş bitti gibi
    bu mesaj olayı nasıl oluyo ben bilmiyorum _?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arsenikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OTOKONTROL 5664 / "Kısa Mesaj" ile Araç Sorgulama Nasıl Yapılır?

yukarıdaki linkte anlatmışlar.

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arsenikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın plakasını yaz 5664 e yolla o kadar , baştan tramer kayıtları gelir hasar tutarları vs... arkasından muayeneye gırdıgı km gelir ıkıncı mesaj olarak

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km düşürmeyi savunanlar çıkmış kendilerine öyle araç satılsa dünyayı ayağa kaldırırlar ama millete satdımı geçirdim gitdi yaa falan tiriplerine girerler böyleleri

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam muayeneye giderken ceker asagi gider yavsak cok

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sağlıklı yürüsün içi dışı yaşına oranla temiz olsun.. isterse 750 bin kmde olsun

ki muhtemelen benim aracımdada var bu olay yada km saati bozuk aldığımda 256 bindeydi rahat 2000 km falan yapmışımdır araç 350 km ilerledi bunu nasıl düzelttirebilirim hem ne kadar yaktığını hesaplayamıyorum hemde canımı sıkıyo ilerde satarsam sattığım adam beddua etmesin arkamdan
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam muayeneye giderken ceker asagi gider yavsak cok
    ayne söylediğiniz gibi.
    araçların içine dışına motoruna güzelce bakıp alınsın serviste teste sokulsun ister 50 ister 500 bin kmde olsun sağlıklı olsun zaten kimse düşürmez bizde rahatça araç alırız.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben galericiyim üstadım diyelim geldin araba aldın ben sana orj km dedim ki ben diyorsam ya orj. dir yada bende kazık yemişim haberim yoktur.
    sanada benim kazık yediğim araç denk geldi çook temiz gerçekten kusursuz ancak km 340 binden 130bin km ye düşmüş.
    3 gün sonra bir macera servis işi vs. sen bunu öğrendin geldin bana dedinki bu arça böyle.
    ya paranı alırsın geri benden net yada sende razı isen yapacak bişey varsa yaparım kar etmem aradaki farkı iade ederim sen nasıl istersen.

seçenek 2 aracı sahibinden aldın sen istanbuldasın o da istanbulda tabela yok vergi yok sahte bir avea açık hat sana satıştan sonra hat kapalı.sonra arar bulursun o adamı türkiyede fellik fellik yada hergün nasıl geçirdiler bana dersin.

bencede galericiden alışveriş yapmayın yani.

eskiden söz ile araba satılırdı sen dersen içime sinmedi araba geri alınırdı.
    sahbnden.com da bakkalcı galerici oldu iş buralara geldi.

işe devlet belediye el atacak otomobil satma işi bireyselde sadece yetkili ve gerekli belge sahibi kişi yahut galerilere verilecek.
    sattan sattığından sorumlu olacak ki iş çözülsün. yoksa bu piyasada 3 sene içinde orj. km araç kalmayacak. boya vs işini geçtim zaten.
    haklı olabilirsin sözüm meclisten dışarı, genelleme yapmak her zaman yanlıştır bence '' az da olsa'' işini dürüst yapanlar vardır ama bu galerici milletinin en iyisinden en kötüsüne en büyüğünden küçüğüne ağzında yalan olmayanını görmedim %90ı böyle. Tekrar diyorum asla galericiyle ticaret yapmam , araba bulamassam gider başka marka alırım sıfır alırım yine galericiye bir kuruşumu kaptırmam.

Bunun sebebini de söyleyeyim galericilik artık meslek olmaktan çıktı , hiçbirşey yapamayan elinde 3 kuruş parası olan galerici oluyor , alıyor 1-2 tane araba oturuyor başında bekliyor. E bu kadar ayağa düşmüş bir iş kolunda zaten dürüst esnafın tutunması imkansız , onlarıda aşağıya çekip yıldırıyor yada batırıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklı olabilirsin sözüm meclisten dışarı, genelleme yapmak her zaman yanlıştır bence '' az da olsa'' işini dürüst yapanlar vardır ama bu galerici milletinin en iyisinden en kötüsüne en büyüğünden küçüğüne ağzında yalan olmayanını görmedim %90ı böyle. Tekrar diyorum asla galericiyle ticaret yapmam , araba bulamassam gider başka marka alırım sıfır alırım yine galericiye bir kuruşumu kaptırmam.
    Bu mesleği bu şekle getirip karalatanlar bulsun Allahından ne diyim.
    Biz bile 3 5 change almaktan kurtulamadık yüzlerce lira para kaptırdık bizde bilmeden aldık kmsi düşmüş fazlaca. Sizin ağzınız yandı yada yanacak diye sanmayın bizim yanmıyor.
    Ben kapsamlı denetimli bir sistemden yanayım herzamanda söylerim neye göre bu para denecek şeklilde alım satım yapılmalı .
    sizin adınıza sıfır dilediğimi alma gibi bir şansınız varmış ne güzel ancak kim ne derse desin hergün çok sayıda araç el değişiyor.

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen yaz arkadaşımla sattığımız araç 180 bindeyken şu an ilanda 150 binde.Yazıktır.
    What Goes Around,Goes Around

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen yaz arkadaşımla sattığımız araç 180 bindeyken şu an ilanda 150 binde.Yazıktır.
    arayıp sövecen aslında yada sende kayıt varsa mahkemeye vs vercen.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben öyle takmam km olayına fazla aracın başına gitmeden netten sorgulatırım hasarı fln varmı sonuçta 2 ek araç alıyorsun değişen ve boyanan elbetteki olacak zaten sorgulamada birşey çıkmadı atlar giderim

bakarım kendim anladığım kadarıyla sağına soluna en son motoruna ve yüriyenine bakarım hoşuma gittiyse alır kullanırım
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1999 model çiçekler çiçeği bebekler bebeği A3 sırf 327.000de diye satılmıyor. İçine bakan arabaya 100.000 bile demez ama gel gör ki satılmıyor. Dürüstlüğümüzden düşürmedik çevremizdekilere kalsa 50 defa düşürmüşlerdi. Son çare yarın doda bırakıcaz arabayı ordaki yetkililer bile arabayı görünce şaşırdılar biz satarız dediler bakalım hayırlısı.

Yüksek kmden dolayı satıyoruz anlaşılmasın yaz geliyor babanın kmsi uzuyor dizel istiyor o yüzden satıyoruz. Clio symbol falan bakıyor yani. Yoksa A3 satılmaz çok çok konforlu ve 33 krş yakıyor 1.8 olmasına rağmen.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kilometre düşürme olayından ben de müzdaribim.

2009 model bir megane II 1.5 dci bakıyordum, ***** sitede 80.000 km civarında bir araç görünce direk atladım, gittik baktım araç gayet temiz boyasız hatasız. aldık aracı 27'ye. derken ertesi gün aracın altının full radyatör sıvısı akıtmış olduğunu gördük. özel bir servise götürdük, ustanın araba şöyle olmuş böyle olmuş demesiyle de yıkıldık. aracın motorunda sürekli birşeyler değişmiş, önden oynanmış falan. bir de yetkili servise gittik ki km ile oynamışlar. 234.000 km'den düşürüldüğü ortaya çıktı. Aldığımız kişilere ulaştık durumu anlattık, tanımazdan geldiler. biraz daha üstüne gittik tehdit edilmeye başlandık, suçlu biz olduk sineye çektik. sonradan bu aracı malesef km olayını söylemeden biz de başkasına sattık. elimizde başka yapacak birşey yoktu çünkü. 27'ye aldığımız araca 20.000 vermezlerdi.

ben bu araçtan böyle kurtuldum ama komşumuza satılmış olan bir polo'nun da km ile oynamışlar, yine aldıktan birkaç gün sonra ortaya çıkmış bu olay. komşu biraz sıkıntılı biri , adamı tehdit etti korkuttu, verdiği fiyatın birkaç bin lira üstüyle birlikte parasını geri aldı.

Yine aynı şekilde babama böyle km oynanmış bir araç denk geldi, ***** biz sütten ağzımız yanmış modda temkinliyiz, bu sefer memur birinden yeri yurdu işi belli olan birinden alalım ki böyle dolandırıcılıklar yapmaz diyoruz. Aracı aldıktan birkaç gün sonra ön göğsün altından gps takip cihazı çıkıyor, tesadüfen teybi hoparlörleri değiştirmek için söküldüğünde. Adamın çalıştığı orman bakanlığına gidiyoruz direk, şefine müdürüne artık allah ne verdiyse herkese şikayet edip orda bir güzel rezil ediyoruz, paramızı yine belli bir ayıplı durum tesellisiyle daha fazlasıyla geri aldık.

Bu işler gerçekten can sıkıcı. Dolandırılma olursa, eğer mantıklı hareket ederseniz parayı geri alma durumu olur. ama sert kayaya çarparsanız durum sıkıntı.

Genel hata şu. Araçları alırken herkesin yetkili servise gidip aracın kayıtlarını incelemesi gerekiyor. anca bu şekilde anlayabilirsiniz gerçek km'yi. 3'e 5'e bakmadan servise inceletmek gerekiyor aracı.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 da vti aldım 97 model 177.000 km o zaman orjinalmidir bilmiyorum. kaza yaptım 500 km yapmadan 1 seneye yakın kazalı yattı arkadaşıma sattım onlar bi 10 bin yaptı heralde sonra gölcük e satılmış ordan ilan vermişler kazasız 104 bin çok temiz diye sene 2010. benden önce arkadan sağlam hasar almış sattıktan sonra öğrendim bende kafadan vurdum şase falanda gitmişti. şimdi acaba nerde o araba bi iz bırakanlarda resmini gördüm ama herhalde ben almadan önceki resmiydi. şimdi heralde 150 bindir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)