Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara Allah sabır versin.
Printable View
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara Allah sabır versin.
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum...böyle kazalar görünce,ne zaman akıllanacağım demeden geçemiyorum kendime..
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun .
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun . Geride kalanlara Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin Ailesine sabırlar versin
Allah Rahmet eylesin
Öncelikle tartışma göremedim ben bu konuda. Tanıdık tanımadık belki bu camiaya gönül
vermiş bizler hiç yüzünü görmediğimiz bu arkadaşın vefatı üzerine üzüldük. Özellikle
kendi adıma konuşayım, hani insanın elinden hiçbirşey gelmediği biçare olduğu durumlar
vardır. Üzüntüsünden, sinirinden saldırır sağa sola. Ben dahil ! birkaç kişi sosyal mesaj verdi,
tamponlarla kamyonlarla, tüv le, emniyet şeridi ile ilgili. Bu bir tartışma değildi. Bu konuyu
okuyanlara kıçınızı koltuğa ayağını gaz pedalına değdiğinde pisikolojiniz değişmesin....
bak bugünü kadar trafik kazasında (bu forumdan en az 5 üye) kaybetmişizdir mesajıydı.
Ama sen ne yaptın ? Halanın testislerini bile soktun konuya... Umarım anlamışsındır
Neyse bu konu uzamasın. Rahmetlinin ailesine sabır diliyorum. Allah taksiratını affetsin.
El Fatiha
Benim burda anlatmak istediğim konuyu polemiğe taşımayın, hepimiz üzüldük hepimiz kızdık ama dualarımızı eksik etmeyelim demekti..klavye bazen demek istenileni yeterince aktaramıyor..bi yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem kusura bakmayın..Tekrar Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin facebook ortamında bende çok gördüm anladğım kadarıyla sevilen birisiymiş
Mekanı cennet olsun İnşallah
Çok yazık olmuş. Allah geride kalanlara sabır versin :(
ALLAH Rahmet Eylesin Mekanını Cennet Eylesin
Allah rahmet eylesin, ailesine de bol sabır inşallah.