çok üzüldüm.Başta yakın dostları kardeşleri herkesin hepimizin başısaolsun..
Havalar iyice düzelince Umutla gelecektiniz fotoğraf çekicektik..
Allah nasip etmedi..
Allah rahmet eylesin..
Gittiğin yerde,kendine iyi bak..
:(
Printable View
çok üzüldüm.Başta yakın dostları kardeşleri herkesin hepimizin başısaolsun..
Havalar iyice düzelince Umutla gelecektiniz fotoğraf çekicektik..
Allah nasip etmedi..
Allah rahmet eylesin..
Gittiğin yerde,kendine iyi bak..
:(
Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabırlar versin..
Bende kendisini şahsen tanımasamda , bi kaç kez karşılaşmıştık çok üzüldüm şuanda Allah günahlarını affetsin geride kalanlara sabır versin , Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
Allah rahmet eylesın.
Allah rahmet eylesin :(
https://pbs.twimg.com/media/BG4Pl4gCEAA6Btf.jpg:large
abımın yanından gelıyorum , uyan dıyorum uyanmıyo abı hadı cay ıcmeye dıyorum yok tepkı vermıyo hala nefes alıyo abımız gıderkende abılıgını yapmıs butun organlarını bagıslamıs allah gerıde kalanlara sabır versın cenazesını persembe gunu kaldıracagız dıleyenlerı beklerız
tek bır rıcam var daha once oldugu gıbı kımse su testısı su yolu muhabbetı yapmasın ve yargılamasın sadece dua edın yeter ve admınlerden ıstegım konuyu kılıtleyebılırsek sevınırım
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin en korktuğum ölüm trafik kazalarında olanlar
ALLAH rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.. Bi de hadi biz neyse de, çoluğu çocuğu olanlar da bi daha düşünsün bu işleri bırakmayı..
ALLAH rahmet eylesin. ailesine ve tüm tanıdıklarına sabır dilerim gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor.ALLAH yardımcıları olsun.
allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten yazı kolmuş çoluk çocuk sahibi diye biliyorum .... bugünde bi yakınımızı kaybettik üstüste ölüm haberleri ...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
allah yakınlarına sevenlerıne sabır versın başınz saolsn mert. Cok uzuldum:( allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin
Allah rahmet eylesin.Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok kötü oldum