torun iki gün sonra bot bağlıyor demek...349 kd. malatya şafak: 42
malatyaya düşen olursa yardımcı olmaya çalışırım gerçi askerliği ankarada yedim ama![]()
Bende jandarma olarak acemılgımı kastamonu golkoy de yaptım, 347. dönemdım. Çok güzel biryer gercekten acemılık ıcın guzel bıryere dustun hayırlısı olsun. Sadece kalabalıktan dolayı kantın de ve telefonda fazlaca sıra bekleyeceksın.
Hayırlısı olsun , kıbrıs ıcın dedıklerımı unutmakonusmustuk umarım ıyı bıryerıne dusersın. Ama tahmınım guzel bıyerıne dusecegın. Tadını cıkar
![]()
Hayırlısı ben memnunum yerlerden baya güzel denk geldi![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
hayırlı olsun arkadaşlar polatlıya çıkan varmı ?
Acemilikte birlikteyiz![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
şu an acemilik 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı manisa'da 3 kişi olduk
kayısıda boşver şimdi
askeri hst. çok gidip geldim...sessiz sakindir kafan rahat bitirirsin tahminim askerliği...en azından dışardan öyle gözüküyor hst...
çarşısından çok bişey bekleme çabuk sıkıyor...malatya park var avm, kanalboyu varmış bide ama gitmek kısmet olmadı henüz...bide hayatıma donas diye bişey kazandırdı malatyaankaraya bayisini bile açmayı düşünüyorum
![]()
Kısa Dönem Er. 'Jandarma'
Acemi Birliği : Kastamonu 'Gölköy'
Usta Birliği : Tokat İl Jandarma Komutanlığı
Ben memnunumPerşembe gecesi saat 23:00'da otobüsüme binip, gidiyorum. Hakkınızı helal edin.
Acemilik'te aynı yerdeyiz galiba. Gölköy, di mi?
Bunu duyduğuma çok sevindim şu an![]()
Gölköyde bız 3000 kısa dönemdık. Yaklasık 150 200 cıvarı uzun donem oluyor zaten onları ancak nobet tutarlarken yada gorevlı olarak goreceksınız kantıncı yemekhanecı vsvs olarak. Gercekten guzel bır yer, cok anınız olucak. Kastamonuda ben agustosta gıtmeme ragmen agustos sonunda falan gece parka ıle dısarı cıkıyorduk telefonla konusacagımız zaman vs. Ona göre önlem alında gidin.
1. tabur 2. tabur olarak ayrılıyor 1 eski bina ve tesise sahip ancak sineması ve sosyal olanakları mevcut 2. tabur yenı 24 saat sıcak su var ve genelde doguya gönderıyordu.
Buğra , Gölköy'de askerlik yapmış olan bir kaç arkadaşım var , çok rahat ettiklerini söylediler.O konuda sıkıntın olmasın sakın. Tokat il Jandarma hakkında bir bilgim yok ama jandarma olduğu için iyi olur diye tahmin ediyorum.Hayırlısı olsun.
Hayırlısıyla Git gel bir tane askerlik video'su çekersin artık, Full HD![]()
Kısa Dönem Er. 'Jandarma'
Acemi Birliği : Kastamonu 'Gölköy'
Usta Birliği : Tokat İl Jandarma Komutanlığı
Abi, Kastamonu için herkes süper şeyler söyledi. Hatta en rahat edebileceğim yermiş ve gerçekten çok konforluymuş.
Tokat için bilgileri bulamadım fakat genelde esrar kovalamacası ve trafik denetlemede takılıyormuş il jandarmadakiler. En psikopat Jandarma'da Tokat'ta oluyormuş, ne alakaysa?
Hayırlısı ile gidip geleyimde, her şey kısmet![]()
Tunceli'ye giden yok mu ya.... Tunceli komando, jandarma...??
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)