diğerlerini bilmem ama jandarma genel olarak rahat kısadönemde
hepinizine hayırlı olsun
Tokat il jandarma bolge komutanligi tokat da oldugundan askerden cok komutan var bilginiz olsun.allah kolaylik versin
Tokat İl Jandarma gözüken arkadaslar muhtemelen Tokat İl Jandarmaya gönderilen 60-70 devreniz olacak . Bunlardan okulu vs. si iyi olanları her ne kadar alakası yok kura densede bildiğin seçiyorlar. Burada biraz torpilde devreye girebiliyor bizim sonradan 2 arkadaş itiraf etmiştiDiğerlerini ilçe karakol ve dış karakollara dağıtıyorlar.Şahsen 349. dönemlerden seçmeye gitmişlerdi üstüne elinde liste ile dönüp aram çok iyi olan komutanım okul ve bölümleri göstererek hangisi şu işe olur vs. diye bana sormuştu.Yemin törenine benide götürüp seçtiklerini yazdırmışlardı.Seçilecek 15 kişinin 8-9 u ogün belli olmuştu. İl Jandarma usta birliğinde teslim olacağın yer orası oldugundan öyle. Ben Samsun İl Jandarma'da kaldım. Askerden çok komutan vardı, disiplinli biryerdi. Ben bölük yazıcısı oldugum için iki dk oturamazdım gece saat 10 lara 11 lere kadar çalıştıgım oluyordu normal günlerde herkes 5 ten sonra iş bırakırken ben en erken 7 de koğuşa gidiyordum. Ama benım acımdan cok rahat oldu ulasım vs havaalanı olması,merkezde olmam.Gelen giden rahat geldi gitti bende çarşıya çıktımmı cidden kafa dağıttım. Ancak karakollarında avantajı bol, kafa dinlemek isteyen rahat ortam olsun kimse etliğe sütlüğe karışmaısn nöbetim belli olsun aradada devriyeye çıkarım diyenler karakolda rahat ediyorlar. Ama şahsen ben kafayı yerdim iyiki merkezde kalmışım
Ama inanın herşey şans, saçmalıklara hazır olun aklınızın hayalınızın alamayacagı olaylarla ve kısılıkler ıle karsılacaksınız. Tadını cıkarmaya bakın![]()
Aksaray il merkez jandarma komutanlığı yokmu hiç yaw![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
ben İstanbul'dan gideceğim için mutluyum =) zaten geri kalan her şeyi vatan için yapıyorum ve biliyorum ki çok güzel bir yere düştüm, resmen Allah gönlüme göre verdi.
benim yakın çevremden çoğu arkadaşım komando oldu, kimiside doğuya jandarma. sorun yaşayacağımı sanmıyorum =)
Istanbul il jandarmaya dusen varsa yardimci olmaya calisirim karsilasabilcekleri hakkindaallah yardimciniz olsun tum 351lerin...
no car no fakin fuel
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
337 ksd olarak kütahya il jandarma komutanlığında yaptım askerliğimi,kurye oldugum için çok asker götürdüm tugaya . aynı dönem 4 arkadaşın farklı bölüklere düştüler. bazı bölükler rahat bazı bölükler ise çok eğitim yaptılar . Durum ortada şans işi komutana bağlı demek doğru olur .
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)