patlayan kayıtlar şuan için silinemiyor diye biliyorum
kayıt sadece kayıt yapan kişi tarafından silinebiliyordu en son başvuru yapınca
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sırf bu yüzden fazla olsun ama garantılı olsun ..cok sıkıntılı işler ya Allah kolaylık versın uğraşanlara.
Buralarda bir arkadas vardi,garantili kayit yapiyordu. Bir çok kullanıcı telef oldu.
havadan 100 tl, turist pasaportuna çak. 100 TL yi cebe at. Pek güzel.
Esasında bu durum, işe başvuranların birazda suçu kendilerinde aralamarına sebep oldu.
Bundan sonra sanmıyorum aklı selim biri kaçak yollardan ithal bir cihaz kullanmaya cesaret etsin.
Bizim forumda bile hala bavul ticareti ile türkiyeye gelmiş, ayfonlar satılıyor "garantili kayıt ile"
almayın arkadaşlar bu cihazları, başınıza bela alırsınız.
300-400 TL aza alacağım diye 1500 TL lik telefonlar çöp oluyor.
Built to fall....
Benim bakis acimda isin vardigi boyut:
Kendi pasaportun varsa al kaydet kullan yoksa kiy parana kafan rahat olsun.
Ben hic gecici kayit yaptirmadim yaptirmam da. Hatta pasaport kaydini halletmeden cihazlarima hat bile takmadim bugune kadar
geçici kayıt yaptırmayın sildiremeyebilirsiniz imei nosunu telefon elinizde kalır![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bimeksdeydim geçen haftasonu işim gereği neredeyse tüm teknomarketleri geziyorum.
adam bimeksden orjinal 5 almış.ertesi gün telefon imei patlamış.bu işler orjinal almaklada bitmiyor.türkiye burası garantili sıfır 2000 tl ye kıyar alırsın yine patlak imei lisi düşer sonra uğraş dur.bimeksdeki olay hemen çözüldü karşı taraf çok sakin bir adamdı allahtan ben olsam mağaza müdürünü öperdim...
Yıllardır telefon derdim olmadı şuan kullandığım telefon 3310 çakması birşey hatta .
Sinirlenince rahat rahat fırlatıyorum.
İlk defa teleofn almayı düşünüyorum , vodafone ya da turkcelle den faturama ek olarak ödeye ödeye almayı düşünüyorum.
Bu telefonlarda da bu sıkıntıyı yaşarmıyım ?
Turkcell yada vodafone dan almış olsam bile ?
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
lan hala gelip 1 yıl garanti diyosunuz amk
lan geçen hafta yaptırdığım kayıtlar patladı bu hafta be
g.tümü yırtıyorum kaç zamandır forumda GARANTİLİ KAYIT safsatası çekenlere girmeyin bu işe başınız ağrır diye btk değiştiriyo sistemini TURKCELL ve AVEA bayi toplantısı yaptı tespit ettikleri bayileri bitirdi
hala ben yaptım olmadı tribindesiniz be
Bu arada vergi dairesine yatırılan harcı geri alamıyosunuz bildiğim kadarı ile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)