Kilometre ve aşırı besleme olmasa e36 m3 diyeceğim ama o paralara düzgün araba bulunurmu bilmiyorum..
Printable View
Kilometre ve aşırı besleme olmasa e36 m3 diyeceğim ama o paralara düzgün araba bulunurmu bilmiyorum..
Kullandigim icin demiyorum ama gercekten bu listede en optimum arac,ayrica artik uygulamalar ve denemelerle sonuca ulasildi misalen benim yakindan bildigim bir arac kelalperin mrs i fazla fazla tatmin edici.Liste oyle kabarik degil ve soyledigin butceye temiz bir arac alip benzer receteyi uygulayip 280+hp sorunsuz bir canavara sahip olabilirsin.Yakit demissin ama gercekten kullanimla alakali olarak saka gibi rakamlara dusebiliyor tuketim.Bende alirken saydigin araclari ve hatta biraz daha yuksek secenekli motor versiyonlarini dusunmustum en mantiklisi o zamanda mrs gelmisti simdide oyle gorunuyor.
Ben her zaman arkadaş ortamında falan sölerim yani 30.ooo-35.ooo tl arası alınıcak en mantıklı performans arabası bence Megane Rs.
1-2 ay önce değişensiz (ilanda yazana göre tek parça boyalı ve değişensiz) siyah 37.ooo km'de Megane Rs vardı ve fiyatı 33.ooo tl idi,pazarlıkla falan 32.ooo tl ye falan bitebilirdi ama satıldı.
Keşke şuan satılık olsaydı en azından gidip bakabilirdiniz. İçi,dışı,koltuklar,torpido falan pırıl pırıldı.
Benim içim gitti yani,araba almadan önce görseydim onu ve denilen gibi ise araba yemin ediyorum alırdım :)
pd130'da düşünebilirsiniz, küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratan bir araç, hatta ep3'e saplayan vardı TR'de, forumdandı sanırım sahibi de. bende bu düşünceler içerisindeyim bu aralar, cooper gp-pd130-mrs ve bir kaç model arasında gidip gelmekteyim.
http://www.techturkey.com/forum/otom...mg-cooper.html
Bırakın aldıktan sonra masrafı 2013 içerisinde pul dahi ödemezsiniz
Cooper S de olabilir.
Yaptığınız listede TT hariç hiçbiri gerçek coupe değil :) bence TT güzel seçenek ilanlarda füme temiz bi tane TQ görmüştüm ama fiyatını hatırlamıyorum.
RX8 Akara. 1.3 vergisi ödersiniz :) 230 hp de yeterli. egzoz dışında hiç bir moda gerek yok. 30 lu rakama kazasız nokta boyasız rx8 bulursunuz.
rx8 1.6 vergisi ödüyor 1308 cc olduğu için ... bence çok güzel seçenek ama 30 civarında çok memnun edecek bir araç bulunabilir mi bilmiyorum ...
bu kriterlere uygun alıcak olsam emg cooperı hiç kaçırmam alırım.
cooper olmazsa söylediklerinize istinaden alıcagınız tek araç var..207rc o paralarada çok düzgün temizini alırsınız.model olarak yeniler ve teknoloji manyagı bi araç her yeri ışıklı.:D
EMG'yi alirim valla vururum kirbaci :D Mcs olabilir Bocanegra - Cupra olabilir ya da.
Megane rs> mito> ds3 olurdu benim siralamam. 207 rc aşırı sert gelmişti bana.
***** sitedeki mavi RS siteden birinin mi acaba ? bu arada 207ler bana da hiç hoş ve cazip gelmiyor. bir de bence 30bin tl vermişken turbo bi araç alın, fazlasıyla tatminkar oluyorlar ve rs para-performans eğrisinde alınabilecek en mantıklı araçlardan biri.
Yazında Bahsettiğin T.dağ daki Mavi Megane RS bende Şuan. Megane RS düşünüyorsan Türkiye Şartlarında adam gibi bi RS e binmek çok zor artık. 30 bin civarı bu donanım bu hp mantıksız diyen varsa yalan soyler yada RS le uzaktan yakından alakası yoktur. nedir parçası biraz pahalıdır narindir hassastır bilinçli şeyler yapmak gerekir. forumda RS konusunda doktora yapmış bi kaç kişi var. Gerçekten uğraşıldığında iyi güçler alınabiliyor.bende daha yeniyim RS te ama o koltuğa her oturduğumda iyiki tercih etmişim diyorum..