-
TT quattromu 3 ay evvel sattım şuan s3 üm var bu listedeki en mantıklı araç ikiside fakat stok halde ve kurcalanmamış TT quattro bulmak zor 1.8T de km kafaya takmayın şuanki s3 üm 177 binde 170 binde doğuşta bakıma girmiş ilk sahibinden aldım demek istediğim yeterki geçmişi bakımları vs belli ve fazla kurcalanmamış bir araç olsun 1.8T iyi bakılmışsa bu km lerde emekleme dönemimde denilebilir. yol tutuş konusunda zaten listedekileri küstürür onu tartışmaya gerek yok ama konfor kalite vs konularındada kendisinden 10 yaş gençleri üzecek durumda elektrikli ve bel şişirmeli recaro koltuklar bose ses sistemi orjinal xenon cam sunroof vs gibi donanımlar mevcut ben sadece alman olmasından ötürü bile S3 yada TT derim
-
Benim TT Stock ve kurcalanmamış :)
-
merhabalar;
bende sizin gibi yakında araç almayı düşünüyorum. benimde planlarım dahilinde araç min. 2003 model ve 35 bın cıvarlarına dusunuyorum.
-atmosferik olarak düşündüğüm araçlar;
+citroen c2 vts 1.6 motor (siteden yiit nickli kişinin aracını ineceleyebilirsiniz) yapılırsa gayet şık duruyo motoruda 106 ve saxo parcaları ılede guclendırebılıyorsunuz. aklımdakı soru ısaretı vıraj kabılıyetı nasıl onu bılemıyorum arkadasımda vtr ı vardı acıkcası cok kotu bır vıraj kabılıyetı vardı hosuma gıtmedı.
+206 rc 2.0 motor hıc kullanma sansım olmadı ama 2005 model clıo rs ım vardı aracımı satıcagım zaman gelen arkadas clıo daha ıyı demıstı.
+suzuki swift sport 1.6 motor araç yorumsal olarak ve internetten yaptıgım arastırma ıle gayet guzel bır arac ama suan sadece satılıklarda 1 tane arac var yuklenırse guzel gucler verebılıyor. vıraj kabılıyetı olarakta gayet tatmınkar.
+2005 clıo rs 2.0 motor kullanma sansım oldu gercekten guzel arac donanım olarak cok yuksek bence kı reno dan boyle bır araba beklemıyordum tek kotu kısmı oncekı sahıbı nam dan coılover yaptırmıs ben vıraj konusunda sıkıntı cekıyordum ama onun dısında cok guzeldı. sattıgıma pısmanım acıkcası.
- turbo olarak dusunursek
+megane 2 rs 2.0 turbo alırsam phase 2 sını alırım 2007 den sonrakıler oncekıler pek hosuma gıtmıyor. donanım olarak cok ust duzey gercekten brembo frenlerı olsun spor koltukları olsun tek dezavantajı bıldıgım kadarı ıle kılosu.
+colt czt 1.5 turbo vıraj ıcın coılover al gerısını bosver dendıgını duydum ama nasıldır bılemem vıtesı sıkıntılı dıyorlar. kucuk evo dıyebılırız performans ıcın yeterlı :)
+207 gt yada rc 1.6 turbo bır dergıde edıtor olarak calısan arkadasım vardı test etme sansı bulmustu aracı fıyat ve performans acısından alınabılınıcek en ıyı araba oldugunu soylemıstı hıc kullanma sansım olmadı, ankara mus plakaydı sanırım onun sesını duymustum eclipse gıbı bır sesı var cok hosuma gıtmıstı kı etuners dan aracın modıfıye ye olan yatkınlıgını ınceleyebılırsınız.
+mını cooper s 1.6 supercharger 2005 ve 2006 modellerınde guncellestırmeler oldugu ıcın daha sıkıntısız dıyorlar ama temızını bulmak zor temızlerınede ıstenen fıyat *****.
+fiat grande punto 1.4 tjet 1.4 turbo bence cok basarılı bır arac hem goruntu hem performans olarak kı gene etuners dan ınceleyebılırsınız. sıteyede uye olan romeo_er2 nıcklı arkadasın aracına bınmek nasıp oldu guzel arac.
umarım yardımcı olabılıcek bılgıler verebılmısımdır. :)
-
valla ben 280 hp civarındaki araba ile iş yapıyorum. Yakıtı üzmez. Cruise ile uzun yolda 100 km ile 7 litre civarı yakıyorum. Şehir içi ortalaması ile 10 litre. İç mekan sesi. Bi tek cam tavan ayakları hafif ses yapmaya başladı. Onların dışında modifiye etmek için dünya parça almaya gerek yok. Ama sağlıklı olarak yazılımlı olarak binmek istiyorsan intercooler şart.
-
Ilandaki araci bugun satin aldik. Her iki tarafa da hayirli ugurlu olsun.
EMSALSİZ TEMİZLİKTE GTC TURBO 180 BG