Antalyadaki çok güzel ama sunroof yok malesef.Bmw de sunroof aranan bi özellik.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18108327/detay
Aracın hasar kaydı yok,2 parça boyalı deniyor en önemlisi manuel elektrikli hafızalı koltuk falan var baya dolu gibi.38.000 lira son diyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15565852/detay
Bel altı boyalı diğer arabaya göre baya boş 37.000 lira istiyor.
Gün geçtikçe seçenekler arasına yeni araçlar katılıyor seçmek zorlaşıyor..![]()
Bu araba bayadır ilanlarda fotoğraflardan güzel duruyor ama tabi bakmak lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9825986/detay#
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15815287/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bunlarıda takip ediyorum fakat bmw-yeşil olunca durum ortada pek tutulmuyorPiyasasıda emsallerine göre düşük oluyor.
Aracın sahibiyle görüştük çok iddialı arabasına çok güveniyor,üstünde prins lpg olması güzel aracım dışına yapılacak hiç bi masraf kalmamış e46ların genelinin bel altı boyalı olduğunu düşünürsek 2 parça boyalı olması çok güzel.40000 liranın altına düşmedi telefonda ama araç başında bişeyler daha yapacak gibi.P.tesi göstermeyi düşünüyorum dediği gibiyse,fotoğraflardaki gibiyse araç düşünülebilir.
Yani yeşil-bej filan biraz yavaş satılıyor BMW'de orası kesin ama uzun süre satmayı düşünmüyorsan çokta sorun olmaz bu durum, eğer dediğin gibi temizse bence çok mantıklı olur. 320 fiyatına 25.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yeşiller çok güzel duruyor. Renk olarakta british racing green'i andırıyor. Tabi daha koyusu. Yinede özellikle o rengi tercih edebilirdim. 2001 üstü bakarsan direksiyon falan yeni tip ekran olunca 16:9 oluyor vs. Smg bakma. Bir arkadaşımda 2005 3.25i smg vardı araç bi ara geri vitesi unutmuş olduğunu ve bunun dışında bazen kavramayı geciktirdiğini söylüyordu. Küçük bir yazılımla servis halletti ancak öncesinde şanzıman değişimine kadar fiyat verdiler. (4,000d/d'da kavrıyormuş mesela arada sırada.) Aslında sistem mükemmel ama işin içine robotlar girince uzun kmlerde sıkıntı çıkartabilecek bir sistem olabiliyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1540201/detay/
bu da güzele benziyor
Bordo olanı bayadır takip ediyorum 1 ay içinde 2. Sahibinden satılık.Km baya fazla vs.
Yukarda linkini verdiğim Ankaradaki topaz mavi araca baktirmaya karar verdik.Hayırlısı buda gitmez insallahNeye niyetlendiysem elimde kaldı
![]()
hangisini alırsan al öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin. ben olsam mutlaka ve mutlaka manuel arardım. yukarda bi mavi var link koyduğun manuel bence düşünülebilir. onun dışında bu rakama bir kere mini tecrübe etmek de güzel bi alternatif, varsa yakınında bi mini sahibi bi kere bin derim. siteden falan vardır birileri. ha ama bindim kullandım değmez o kadar da zevkli değil dersen yine manuel coupe e46 benim için dünyanın en güzel araçlarından biridir aramaya devam![]()
-Fırat
unutmadan söyliyim kuzenim 1 yıl önce aldı e46 coupe manuel. manueller apaçi elinden geçtiyse her köşede yanlanmış şanzımanı ağlatılmış bi araç da çıkabiliyor, alırken baktırdı ama 2 hafta sonra 3750 masraf çıktı alırken çok sağlam yere baktır, zaten bmw vardı bildiğin servisin vardır iyi baksınlar aman
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)