Oyle deme belki gonullu falan secer :) Turkiyede . .. . . kalan cok insan var :)
Printable View
Bence bütün sınıflar aynı olmalı sorunun cevabı 0/400 ise.Böyle olursa bizde güzel bir araçla iştirak edebiliriz.
sınıf yok zaten ben öyle biliyorum yani
Hayırlısı diyelim o zaman :)
ne oldu organızasyonda son durum nedir katılan arclar felan belli oldumu:confused:
son durum bugra beyle yaptıgımız son konusmaya gore sessiz ve derinden gayer güzel gidiyor inş. bi terslik çıkmaz süper bişi olcak
Yer hala belli olmadı mı ?
neresi olsa gidicez artık napalım :)
kıbrıstan gelicem ona göre :D
Yarın Hava durumu ile ilgili resmi rapor gelicek arkadaşlar meteorojiden tarafımıza olumlu yada olumsuz hertürlü bilgi yarın burdan net bi şekilde herkeze duyurulacak arkadaşlar bikaç saat daha beklerseniz herşey hazır ve nazır açıklanmayı beklemekte.
4gözle yarını bekliyoruz..
bileti alıcam hadi olm ayırttık yeri beni kim alcak havaalanından :D Hangi şanslı erkek :D
Sabırsızlıkla bekliyorum..
Arkadaşlar önemli bir değişikliği bildirmek istiyorum .
Devlet meteorolijiden istediğimiz rapor doğrultusunda organizasyon tarihi İLERİKİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR .
Tarih netleştiğinde sizlere burdan iletilicektir .
Görğşmek üzere ...
hava durumu kötü galiba..buğra ertelediğine göre..
tabiki veyron:D
organızasyon ıptalmı oldu bugra senı arıyorum cebınde kapanmıs faturayı odememıssın :)
saka bı yana ne oldu 1 -2 kasım krız senıdemı vurdu bu bır burhan altın yıldırım organızasyonu ıptalmı oldu
kardesım ara benı
izlemeye gelmek isterim net bir tarih olursa :)
valla ankarada hava gayet güzel =)
bence rc carlarda iyi sonuçlar elde ediyo onları yabana atmamak lazım :D:D
iptal yanii.. ??
bugra abi hergün sitede sonuçta yazılanları görüyor...bence iptal veya gelecek yıllarda yapılacak.
önümüzdeki seneye ertelemek durumunda kaldık arkadaşlar. hem hava şartları hemde bazı çalışmaların yetişmemesinden dolayı erteledik.
İptal etmedik sadece ertelendi ...
tüh ulan tamda 1. olcaktım o kdar hazırlanmıştım .. küstüm seneye yokum banane ...
sabret gönlum sabret zamanLa bu yariş gelecek elbet.. drag deil bir gun deil bir yıl deil ömur boyu hastalık demek:D
abi aman diyim açık öğretim sınavlarıyla aynı güne denk gertirmeyin :D
bu organizasyon ne zaman olacak
baharda fln mı?
ileri bir tarihe ertelendi diye biliyorum ama büyük ihtimal o zamanlarda olur yagmur camur derdi olmaz
ertelendiğini biliyordum, konuyu takip ediyordum çünkü
sabırsızlıkla bekliyoruz
birsürü yeni proje de yapıldı bu arada:)
Eğlenmek istiyorum :D
bizim motor yalan oldu =(( katılmak zor gibime geliyo bugra abi ne zaman olacagını tahminen yazarsan yada p.m atarsan sevinirim belki yeni motor toplarız
inş istanbul taraflarında olurda izlemeye geliriz:D
Busefer herşeyim hazır olsun ozaman tarih yazıcağım sizlere arkadaşlar .
Sonrasında eksik gedik bir iş yapmamak için ertelediğimizde yanlış algılanıyor.
Bakalım bu sezon İnşallah güzel bir sezon olucak ...