buna da araba :D diyorlar iste
Printable View
bence polis çevirse ancak egzosuna takar kafayı ona bi ceza yazar :D trafik izni olmadığını bilmez :D
sanırım kimse AVK servisin yaptığı 1400 kusur hp (hemde tekerde) dodge viperden bahsetmemiş.. tahminimce tr deki en saygın değerler onda olacaktır.
henüz 0-400 lük bi videosunu bulamadım.. bulursam burada paylaşırım.
saygılar
Rıdvan.
o viper sağlammı ? bi yerde pert diye okudum kazamı yaptı yoksa motordamı sorun oldu bilemiyorum..
nerdeyse 1500 hp çok ciddi bi rakam.. maşallah yani..
sanırım bu araç tr de ulaşılması güç derecelere imza atar..
saygılar
Rıdvan.
http://www.youtube.com/watch?v=xPKglx62N0Y
yaşlanmış adam :)
Ahahaa:D bende hatırladım o konuyu:D
___
Viper o lastiklerle 0-400'de en iyi felan olamaz asla. Tutunana kadar zn, msky gibi araçlar birkaç boy önüne geçerler ki sonrada viper yetişene kadar 400m biter.
Bi aralar beyaz justy vardı alakasız saçma sapan gidiyordu 2-3 sene önce en iyi 400m koşucusu deniyordu hatta ne oldu o araca bilemeyeceğim. Amerikadaki pistlerden olsa en iyi koşucu 2çeker çıkar bence tr'den;)
5.8 1500hp hayatda çikamaz.
Ultima Maxximus G-Force 2009. 1600HP. 1227KG. 1324 Ton/Kg. 7.97sec. 186.03 mil.
http://www.letstorquebhp.com/calculator.asp
http://www.letstorquebhp.com/rwd.asp
dedim noluyoz töbe bismillah :D
Töbe bismillah hort :D
bencede kalkarken herkezin arabası çok hasar alır :)
şu an yürüyen araçlar olarak düşünürsek , çağlar r35 veya salih 997 diyorum ben.
devam eden projelerde cüneyt abinin GTR çok iddalı olacağına inanıyorum.
yalnız hort yapanın otomobil bölümü çok iyi yaaa 9ff filan çok kıskandım :( :D:D
Mesela Gtr200'e fullrace de elektronik kontrollü 4x4 sistemi yaptırdım.Sistemde 100%100 on 100%100 arka 50%50 vs gibi opsiyonlar mevcut.Bushing seti vs saymıyorum...
sanırım sağlam yüklenmiş bir hayabusa varsa türkiyede alır.. avrupada ferrari porschelerle kaldırıyorlar corvette ile bir kalkışını izlemişdim mermi gibi z6 ya 4 boy fark attı gitti.
Konu hortlamis ama msky Dan hizlisi varmi ki?
Msupra tartışmaya katılabilirmi
Şuan bilinen en iyi derece kaç TR de?, bide konyanın zemini vs şimdi bir santa pod la vs kıyaslanamaz zemin iyileşse belki de daha iyileşebilir. Ciddi emek zaman para harcanmış araçlar mevcut çünkü hali hazırda
Edit: Yanlış bulmadıysam 10.5 ile MSky'daymış güzel derece. Tutunma sorunu çözülebilen Supralar veya GTRlar bence daha iyi dereceler yapabilir bellide olmaz çünkü AMS nin arabası amerikada 8 küsür yapıyor.
Konu hortingen olmuş aslında bu yaz yapılsaya böyle bir org. Hazır herkez hızlıyken en iyisi çıkar her kategoride ortaya :)
En son hatırladığım rekor whiteside impreza Emrah'daydı değişti mi halen onda mı ??
10.5 değil, 10.050 ;)
konuya gelecek olursak eskiymiş ama şuan için bişeyler yazmak istiyorum,
Cüneyt abinin aracından güzel bir derece gelecektir diye düşünüyorum,
İsmail abide MSKYla 10saniyenin altına düşer diye düşünüyorum,
Mersindeki Wankel şahini merak ediyorum,
Anıl abinin Kabus 10.4ten daha iyisini yapacaktır,
Cüneyt abininki bitmedi, ama bitince sorunsuz yürüyecektir diye düşünüyorum,
başka hazırlanan araç var mı bilmiyorum ama Wankel Şahinde yürürse bu 4lü arasında güzel çekişmeler izleyebiliriz :)