Istanbul Park ta idare eder canim...
Gerci ordaki isik sistemi christmas tree degil, yani drag icin degil ama olsun hic yoktan iyidir...
Yalniz test ve shakedown pass yapmamiza izin versinler..
Oyle bismillah geldin hadi bas olmaz...
Amerika'dan Drag Radial kim getiriyor?
Ben bir kere lastik getireyim dedim... Aman Allah'im... Gumruk kustum... Turkiye'ye zurafa ithal etmek daha kolay...![]()
biri gümrükmü dedi... hallederiz ltd.şti.gti.tdi.fsi.gsi hizmetinizde
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Merhaba;
Tabiki organizasyonumda sizide görmek bizi mutlu eder. 1-2 kasım tarihlerinde yapıcağımız organizasyonda türkiyedeki çok özel araçları sergilemeyi ve yarıştırmayı planlamaktayız .
Organizasyonun reklam kampanyası sebebi ile şuan için detay yazmam mümkün deil ancak tarih belirtiyorumki araçlar bu uzun zaman zarfında istenilen şekilde tune edilebilsin .
Görüşmek üzere ...
K.Buğra YILDIRIM
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
merakla bekliyoruz bugra.
herkez icin asfalt, mesafe ayni![]()
mükemmel bir iş çıkacak ortaya inşallah...draglarda,orda burda görme şansı bulamadığımız pek çok makinayı görme şansımız olucak...şimdiden heyecanlanmaya başladım...
buğracım bizde işallah orda olucaz ve giricez tabi bizi bu 1000 likler bozar ama 500-600 lük makinelerle kalkarız bak yine bi dünya masraf ediyoruz yalan olmasın sora yarış
En iyiler olayı hep istenen bi organizasyon bu sefer olur umarım
zamanda varmış girmek nasip olursa dahada mutlu oluruz tabi
gelişmeleri bekliyoruz
2 aydır basın sponsorumuz TrTunıng ile ilanımız dönmeye başladı yakında gazete birkaç tv ve radyolardanda reklamlarımız dönmeye başlıyacak ...
Ayrıca 30 ila 45 gün içinde biletix ten , üniversitelerin motorsporları klüplerinden ve çeşitli noktalardan biletlerimize ulaşabiliceksiniz ...
şimdilik gelişmeler bunlar ...
yakında daha detaylı bilgileri sizlere aktarmaktan zevk duyucağım. ***** bu tür işler aylarımızı almakta düzgün ve iyi bir iş çıkartmak için sizlerle tüm detayları hemen paylaşamıyorum .. sabrınıza ve ilginize teşekkürler ...
K.Buğra YILDIRIM
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ÜÜüüüüüü...Daha çok varmış yahuSabırsızlıkla bekliyoruz..Bu organizasyona iki elimiz kanda olsa geliriz..
ef186 : Allah kolaylık versin..İnanıyorum ki alnınızın akıyla bu organizasyonu sağ salim başarıyla atlatacaksınız..Yoğun çabalarınız için teşekkürler..
buğracım arabam TR nin en hızlı araclarından deil ama az da oLsa kendini gösterir.. hayal kuruyorum inan ogun gelsede ağız tadıyLa bi yariş yapsak demirdir bizden deerLi deildir aLLah ne verıyse bassak..
arkadaşım böle organizasyonları gördükçe hızlı bir araba alasım geliyo yine yapmayalım buğra böle şeyler kasım ayınada çok var gaza geliyoruz![]()
Anılım ;
5 ay önce duyurdum ki herkez hazırlansın oram kırıldı bu gelmedi olmasın diye şuan için benim bildiğim 3-4 ayrı özel araç hazırlanıyor sırf bu organizasyon için ....
3 tanesi 1000hp+ hedefliyorlar .... olur olmaz ben bilmez anlamaz ama emek harcanıyor hazırlanıyor herkez ...
sanada yeni kasa m5 ne gider ha off![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bekliyoruz .
çok teşekkür ederim bugüne kadar yanlış gedik işlerin içinde olmadım olmakta istemem 5 ay boyunca hemen hemen her günümüzü bu işe ayırdık ben ve organizasyon komitem .
şuan içinde harıl harıl çalışmaktayız .
inşallah bu güzel dileklere layik bir organizasyon güzel bir haftasonu ve bol lastik kokusu verebiliriz sizlere ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)