tasarım konusunu için birşey diyemem zevk meselesi, çağdaş tasarım duruyor. ama benimde dahil kimsenin gözü alışmadı. 207 çıktığında gerçekten beğenen sayısı çok fazlaydı. ama bayanlar bayılıyor onu söyleyim 208 için
ben kısa süreliğine bayan arkadaşımdan aldım. teknik acıdan çukurlarda falan iyi, umarım klasik peugeot gibi garanti bitince 1 ay sonra dağılmaz. daha dikkatli parçalar kullanıp sorunsuzluğu hedeflediklerini duymuştum ama hiçte inandırıcı gelmiyor.
sürdüğüm araç otomatik dizeldi. ne toyota mmt ler gibi geç vites atıyor, nede dsg gibi hızlı atıyor. şanzıman daha iyi olabilirdi. göstergelere direksiyonun üstünden bakma ayrı bir saçmalık. ledli farların beyaz ışığı ile sarı ampüller hiç uyumlu değil. ya ledli gündüz farı + xenon olarak paket yapsınlar yada led farları hiç koymasınlar.
konfor çukur konusunda şimdilik iyi.
ayrıca bir ara araba sallantılı çalışmaya başladı. nedenini anlayamadım, kısa bir süre yaptı ve lamba yakmadı. servise gitmeden de kendi kendine düzeldi. makinede bir sorun çıkmadı. birdahada o hatayı yapmadı.
rakiplerine göre motor olarak çekişte çok zayıf. ama yakıt konusunda gerçekten iyiydi. bayan+otm vites+rodaj kombinasyonuna göre full şehir içi 4.8 gerçekten iyi bir değer.
start stop gerçekten hızlı çalışıyor, inş bozulmazfiyat olarak bence yüksek, eski bir 207rc kullanıcısı olarak 208 gti fiyatını duymak bile istemiyorum
![]()