Bahçelide 3. caddemiydi neydi Öz Urfa diye bi yer var çok güzeldi ya ikramlar yemekler filan 3 hafta önce ordaydım.
Bahçelide 3. caddemiydi neydi Öz Urfa diye bi yer var çok güzeldi ya ikramlar yemekler filan 3 hafta önce ordaydım.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
ankara diyince pavyon gelir aklabende yıllarca ankarada kaldım ömrümde önlerinden bile geçmişliğim yok, hatta askerliğimide orada yaptım hiç görmesemde önlerinden geçmesemde biri ankaraya gitcem napılır orda dediğinde espirisinede olsa pavyona git derim
eskilerden beri dizi filmlerden bulaşmış demekki![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ankarayı ne kadar küçümsediniz be abi devamlı içinde olunca kıymetini bilmiyor insan.
Ben Samsuna sıkıcı, küçük, yapcak birşey yok derdim.
okul yüzünden Kastamonu/Tosya ya düştük.
Şimdi o Samsun var ya benim için bir New York,Londra,Hongkong,Rio de Janeiro,Miami gibi .
Abi Foursquare den bak bence neresi popülermiş ne yenirmiş ne edermiş.
Dürüst olmak gerekirse bir halt yapılmaz, 10 senedir mecburen Ankara dayım ve alternatifi az olan bir şehir, gidilecek yerler sınırlı, bakıyorum çoğu arkadaş yemek ile ilgili yerler yazmış, oradan da anlamışsınızdır limitli Ankara durumunu, tavsiyem Arjantin cad., Bahçeli, Bilkent veya Park Caddesi olur ki bir süre sonra gına gelir![]()
dün akşam Bahçeli 3. caddeydi heralde ordaydım bence güzel yerler var gezilmeli abi
Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''
Yazılanları tam olarak göremiyorum ama Davetim olsun Pazar günü Eğer ankaradaysanız buyrun sizi misafirim olarak Andoff offroad oyunlarına götürelim. Hem offroad izleriz hem Sorgun göletinde balık tuttarız hemde bizde azcık yoldan çıkarız biraz offroad yaparız...
Mustafa bi ara görüşelim. Tunacan ben bu arada![]()
bahçelievler 7. cadde sonunda Bigos var gidip tavuk sepeti+ bira söylersin
tunus un girişine yakın sakal var oranın kahvesi güzeldir.
şili meydanın orda siyah beyaz var 40+ güzel yerdir
arjantin de takılabilirsin.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)