Araba duruyor şu an için dediğin gibi onay alır,düşünürseniz numara mevcut ya da pm atabilirsin, hayırlısı olsun.![]()
Araba duruyor şu an için dediğin gibi onay alır,düşünürseniz numara mevcut ya da pm atabilirsin, hayırlısı olsun.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yüksek model uygun fiyata isterseniz satabilirim size; detay için tıklayınız.
99-2000 model toyota corolla 1.3 tüplü bulunabilinir sanırım.sorunsuz az yakar aile için ideal olur.
2005-2007 Lada Vega bakabilirsin. Fiyatları 10-13 arası. Station alırsan bagaj konusunda epey geniştir. Az yakar, parçası ucuzdur, sağlamdır. Bence en iyi alternatif sizin için.
Marea denmiş gerçi yukarıda italyan yapım marealarla türk yapım marealarda işçilik farkı yokki.Marea istemem derseniz laguna bulunur 97-98 civarında
Bundan 1 ay önce aynı şekil bende bu fiyatlara araç bakıyordum konuda açmıştım hatta
97 mondeo aldırdım bende ghia+sunroof. Şehir içi LPG ile 30krş yakıyorum.
İstanbuldan kastamonuya gelirken de full +140km geldim 125 liraya 550 km geldim hala da gidiyordu![]()
Benzinde gazlayınca yakıt ibresinin anlık indiğini görebilirsin ama![]()
Baya zevkli kullanması hız sabitleyici yol bilgisayarı klima abs vs full. Şimdilik memnunum.
Marealara da baktım temiz bulamadım Bence marealara bakabilirsin veya kıymeti bilinmeyen D sınıfı araçlara bak laguna,mondeo,vectra gibi.
Gidipte boş 1.3 corollaya 13 bin verme ama![]()
Kolay gelsin.
60 yaşındaki amcadan ilk sahibinden palio sw 1,6 tüplü 16valf kazasız boyasız değişensiz kız gibi bugun 2.ci araba aldıgı için boşa çıktı düşün bence
o fiyatlara alıncak en iyi fiyat/performans aracı familiadır benim gözümde..
Mazda Familia 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)