User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: honda 1.4 is takas yardımı

es019 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

honda 1.4 is takas yardımı

arkadaslar atmosferık 106 gti mı otomatık 1.4 is honda ıle takas etmeyı dusunuyorum hacback arac yanlız otomatık hıc arac alıp bınmedım hep aracım 106 dı oldu oyuzden yuruyenınde motorunda sanzıman konusunda nelere dıkkat etmem konusunda bana gereklı bılgılerı verıp bılgılendırmenızı ıstıyorum alsam ıyı olurmu satmak ıstesem ılerde otomatık dıesorun yasamıyım mekanık durumu 106 gıbı yaptırıpta ınkar eder cınsındenmıdır bana yardımcı olursanız sewınırım saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence oyle bir hataya düşme

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani neden 106 ile takas yapıyosun onu anlamadım ama sorun masraf tarzında şanzumanda bi problem çıkmaz eğer temizse araç yağını suyunu koyarsın bi lira masraf çıkartmaz sana
    CUP Edition

Finansinvest

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem yakit hem masraf ve konfor yaptir yaptir araci inkar ediyor oyuzden honda dusunuyorum arkadasla bilmiyorum araca bakicam motorunu sifir yaptirmis arkadas iste anlmadigimdan sizlerden yardim istiyorum napiyim sizcee

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takas yapılırda 106 cı adamsın otomatik vites falan tatmin etmez manuel düşünebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uluckaban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takas yapılırda 106 cı adamsın otomatik vites falan tatmin etmez manuel düşünebilirsin
    Aynen alıcaksan otomatik alma bari manuel al tak bi filtre keyfini yaşa
    CUP Edition

Finansinvest

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger rakam uyguna geliorsa takasla hondayi satarsin begenmezsen elinde kalnaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen fıyatta anlasırsak alıcam zaten kardesım ya aynen ıste tek sorun otomatık o dusunduruyor benı napıcam bılmıyorum nelere dıkkat edeyım arkadaslar sanzjızaman motor dısında aracta sızlerce ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı es019 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen fıyatta anlasırsak alıcam zaten kardesım ya aynen ıste tek sorun otomatık o dusunduruyor benı napıcam bılmıyorum nelere dıkkat edeyım arkadaslar sanzjızaman motor dısında aracta sızlerce ?
    Yağ yakıp yakmaması çok önemli. Gaza yüklendiğinde beyazımsı duman atıyosa yağ yakıyodur. Kimsenin arabasına b.k atmak istemem ama başımıza geldiği için söylüyorum. O kasanın bi problemide bagaj su alır bagajı kontrol et bunlar kronik şeyler kafaya takılmaz araba oynanmamışsa dediğin gibi temizse al ama otomatik aldığın için bide 106 ona binince büyük hayal kırıklığı yaşarsın Mümkün oldukça manuel almaya bak piyasada dolu araba var sahibinden de sürüyle 1.4is var bence biraz daha düşünmelisin. Ayrıda tanıdık ustan varsa götür baktır.
    CUP Edition

Finansinvest

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şanzımanda sıkıntı olmaz da 90 beygire ineceksin unutma üstelik otomatik aynı araç bende var şuan 247 binde beni hiç üzmedi dersem yalan olmaz.
    Ama GTİ dan sonra performans süründürür.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 1.5 a serisi mercedesle, otomatik vites 1.4is i rahat rahat geciyordum. Gti dan sonra otomatigi uzebilir performans olarak.

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir takas düşünen arkadaş performanstan ödün vermeyi zaten göze almış demektir, o nedenle yaşayacağın performans kaybından söz etmiyorum bile.. İki araçla da içli dışlı olmuş biri olarak 106 gtı kadar nankör değildir ettiğin masrafı inkar etmez ama sonuçta oda 2. el bir araç olacak ne kadar temiz alırsan al mutlaka masrafların olacaktır.. 1.4 ies alırken yağ yakıp yakmadıgına bakabilirsin, hor kullanılanlar acaip yağ yakabiliyor, iyi bir şanzumancıya otomatik şanzumanı kontrol ettirmende de fayda var, yürüyen olarak bakımsız iesler'lerden takırtı tukurtu eksik olmaz, alacağın araçla sıfır asfalt olmayan yollarda deneme yapıp ses olup olmadıgına bakmanda yine fayda var sonra sesin nerden geldiğini bulmak için çok para ve zaman harcayabilirsin..
    28 AF 870 Facebook Twitter

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle iyi baktırmanız gerek araca, ***** Civicler piyasa arabası kimin eline geçtiği belli olmaz eşek niyetine bineni de var binmeye kıyamayanı da. Eğer düzgün bir araçsa elinizde kalmaz kesinlikle, bence motor yapılmışsa araca iki kez baktırılmalı sonuçta her 200binde motor isteyen bir araç değil.

Şu da bir gerçek ki ne kadar aksesuarı olursa olsun 15'den fazlası etmez stock otomatik bir Civic.
    Bende manueli var, sakin kullanımda şehiriçi 30 kuruşa geziyorum benzinde, kıyaslama yapmanız açısından bir bilgi olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tskr ederim arkadaslar bikez daha dusunucem otomatik vites icin cogu arkadasin dedigi gibi performans yok gozumde

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıp satarım diyorsan al, ama 106yı da zaten satarsın.. Böyle bir takasa girersen hayatının hatasını yaparsın emin ol
    .

aodabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gti dan sonra is güç bakımından senin içini kemirir 1 haftaya satarsın sattıgında zarara düşmüceğin bi fiyattan vermeni öneririm yoksa uzun süre binme işi yalan bide otomatik.

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mantıklı olacaksa zararda etmiyorsan takasla bence ha otomatik ha manuel 1.4 civice farketmez ikiside gitmiyor amaç zaten draga falan katılmak degil yanlış anlamadıysam önemli olan renktir bence siyah yeşil dışında diger renkler alınabilir
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

estremoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 106 nın hırçınlığından sonra 1,4 is seni üzer moralin bozulur heleki otomatik senin tarzın olduğunu zaten düşünmüyorum 1.4 is konusunda ole kronik sorun yaşamazsın sürpriz bi araç değildir yolda bırakmaz yanii sorun yaşamassın... 1.4 İS in performansı konusunda eğer aracın 1.4 olduğunu kabul edip ona göre düşünürseniz 1.4 e göre çok çok iyi beklentinizle alakalı ama 106 dan snra moral bozar
    Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,4 is otomatik kullanıyorum 106 tan sonra eşşek ama masrafı hiç yok allah var performans beklemiyorsan düşünmeden al derim sıkıntı cıkartmaz emin ol yakıt olarak suanda 0.35 krş yakıyor tabi ki 50 60 devamlı sabit olarak yok yüklendin mi yakıyor onun dışında memun aracımdan alırsan sende memun kalırsın emin ol ....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)