User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
78 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yürübe cimbom

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafta sonu Drogbaya , bugün de Sneijder a asist yapan Sabri futbolu zirvede bırakma kararı aldığını açıklamış

blackeagle3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir beşiktaşli olarak bende son 10 dk yi ayakta İzledim.keske yemeden bu skor olsaydi turun gelmesi cok cok yakindi.hele o snejderin kacirdigi yokmu..
    Tebrikler cimbom..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    topun arkasında adam

tebrik ederim gs yi ,

bana kızabilirsiniz ama bunların forma sponsoru yıllardır bwin idda şirketi sağlam para kaldırmişlardır tahminimce.

öyle yada böyle galibiyet lazımdı gs ye taraftarını mutlu etti,tekrar tebrikler.
    abi bu senin iddaan tabiki ama oynanan oyun hiç öyle gözükmüyordu
    ronaldo barcelonaya karşı bu kadar istekli oynamaz attığı son goldeki sevinci milli takımdayken sevinmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu açıkki avrupalılar Türk takımlarına karşı çok ön yargılı ve taraflı davranıyorlar
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

kkursat01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi oynadılar ya vallahi gurur tablosu helal olsun keşke sondaki golü onlar değilde biz atabilseydik...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gs yi hic sevmem ama ozellikle 3. golden sonra 4 hatta 5 in gelmesini cok istedim . Keske 3 atipta elenmeseydi gs boylesi daha aci oldu. Seviyoruz sevmiyoruz hepsini gctim tebrikler, tesekkurler Gs Avrupa takimlarina avaraj takimlari olmadigimizi gosterdigin icin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ana sayfamıza bir bakın

Teşekkürler Aslanlar

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz şanssızlık, biraz hakem hataları.. Tur atlayamadığımız için tabiki üzülüyorum fakat dünyanın 1 numarasını 45dk tek kale oynatıp yendiğimiz içinde gurur ve sevinç duyuyorum...
    .

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hiç umut olmadan izledim , 3. golde helal olsun dedim bu kadarı bana yetti
    Livestrong

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Defans zayıf ve tutuk bir futbol oynanıyor hep son dakika yumurta kapıya dayandımı birşeyler başarılıyor schalke maçı ve bu maç gibi..

Fatih Terim yerine bence başka birisi gelmeli.Takım çok başarılı bakın nasıl oynuyorlar vs demeyin Terim'den bize daha teknik düşünebilen birisi gerekiyor.

Umarım Muslera'yı satmazlar sene sonu liverpool'a..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iddaadan yatanlar aklıma geldi maç sonu ayrı bir haz aldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akıtılan terlere helal olsun. Madrid çok büyük bir takım ona kimse birşey diyemez,madrid'e elenmekte çok aham bir olay değil ama.. ilk maçtaki hakemin hataları,verilmeyen penaltılar,Burak'ın gördüğü sarı kart olmasaydı bugün 3-1'e getiren oyun 90dk. olur büyük olay olurdu.
    Ben küçük takım olarak görülmediğimiz,Türk olduğumuz için yenen haklarımızın olmadığı günleri görmek istiyorum. Biz yapamadık ama inşallah Fenerbahçe perşembe günü italyadan güzel sonuçla döner yarı finale gider.

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cehenneme rahat geliyoruz dediler.. Devre arasındaki Fatih Terim etkisini ve Gs ruhunu unuttular..
    Umut ve Hamit ile neden başlandı hala anlamış değilim..
    Tebrikler Galatasaray..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Defans zayıf ve tutuk bir futbol oynanıyor hep son dakika yumurta kapıya dayandımı birşeyler başarılıyor schalke maçı ve bu maç gibi..

Fatih Terim yerine bence başka birisi gelmeli.Takım çok başarılı bakın nasıl oynuyorlar vs demeyin Terim'den bize daha teknik düşünebilen birisi gerekiyor.

Umarım Muslera'yı satmazlar sene sonu liverpool'a..
    yok artık 1.5 sene öncesi fenerbahçe'den 36 puan fark yiyerek 8. sırada bitirdik ligi ve 1.5 senede buralara geldik kalkmış burda Terim'i beğenmiyorsun. Kusura bakma senin futbola bakış açın bana çok saçma geldi

bu maçın 1. devre ve 2. devre arasındaki farklı futbolun mimarı , soyunma odasındaki Fatih Terim'dir bundan emin olabilirsin. Teknik olmaktan bahsetmişsin ama 1. devre ile 2. devre arasındaki teknik değişikliklerin farkına varamamışsın..
    Livestrong

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok artık 1.5 sene öncesi fenerbahçe'den 36 puan fark yiyerek 8. sırada bitirdik ligi ve 1.5 senede buralara geldik kalkmış burda Terim'i beğenmiyorsun. Kusura bakma senin futbola bakış açın bana çok saçma geldi

bu maçın 1. devre ve 2. devre arasındaki farklı futbolun mimarı , soyunma odasındaki Fatih Terim'dir bundan emin olabilirsin. Teknik olmaktan bahsetmişsin ama 1. devre ile 2. devre arasındaki teknik değişikliklerin farkına varamamışsın..
    teknık dusunen derken ilk maç kastediliyo olabilir
    orda biraz daha defansif oynasaydı burda 3-1e turlanabılırdı bencede ama orda sıkıntılı skorda real burda napardı bilinmez hakem hataları olmasaydı turda gelebilirdi suanda kısmet
    taktik olarak bişey diyemem izlemiyorum gs maçlarını

İlker G.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

Evet futbola bakış açım saçma gelebilir normaldir.Herkesin düşüncesi farklı.

Fatih Terim biraz kibirli ve kompleksli bir teknik direktör o yüzden başarılı olduğunu düşünmüyorum.Takım da bireysel beceriler konuştuğu zaman skoru elde ettik.Bunlar yanıltmasın.Adamlar atak yaptığında tıkır tıkır geldi attı son dakika da bile.Bayern çıksaydı çok daha farklı olurdu Real'de şansımız vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teknık dusunen derken ilk maç kastediliyo olabilir
    orda biraz daha defansif oynasaydı burda 3-1e turlanabılırdı bencede ama orda sıkıntılı skorda real burda napardı bilinmez hakem hataları olmasaydı turda gelebilirdi suanda kısmet
    taktik olarak bişey diyemem izlemiyorum gs maçlarını
    ilk maçta şansızlık ve hakem gerçekleri vardı
    Onun haricinde madridde 80, 90 bin kişinin önünde Real ile oynamak kolay iş değil
    Bunu teknik ekibe değilde tecrübesizliğe bağlamak bence daha mantıklı olur.
    İlk maçta oyuncalar maç içinde sorumluluk almaktan hep kaçarak oynadılar.

Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet futbola bakış açım saçma gelebilir normaldir.Herkesin düşüncesi farklı.

Fatih Terim biraz kibirli ve kompleksli bir teknik direktör o yüzden başarılı olduğunu düşünmüyorum.Takım da bireysel beceriler konuştuğu zaman skoru elde ettik.Bunlar yanıltmasın.Adamlar atak yaptığında tıkır tıkır geldi attı son dakika da bile.Bayern çıksaydı çok daha farklı olurdu Real'de şansımız vardı.
    Yani kısaca atmak istediklerine geldiler attılar diyorsun
    O halde bu maçın 5-3 real'in galibiyeti ile bitmesi gerekliydi
    Bayern gelseydi ne olurdu ? Onu bilemem oynamak lazım, ben takımına, teknik direktörümüze sonuna kadar güveniyorum
    Kusura bakmada bende Terim 'in yerinde olsam benimde egom yüksek olurdu. Jose'nin egosu yok mu ?
    Livestrong

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sene 2000 devre arası klasik terim konuşması ve sonuçta kupa aynı terim sene 2013 yine terim yine devre sonrası bambaşka Galatasaray sonuç maç 0-1 den 3-2 he tur gelmedi orası ayrı Madrid de savunma yapsaydı bence fark daha açılırdı niye zaten Mesut ronaldo bunun için var olan oyuncular savunmayı delip golbulmak için bence bundan iyisi Şam'da kayısı bide şu var Burak Yılmaz'ın geçen maçtaki pasifliği bu maçta olabilirdi bence oynamaması Galatasaray a galibiyeti getirdi

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi üçü beşi bilmem ben her takıma karşı korkusuzca oynayan , oyununu kabul ettirmeye çalışan , içerde dışarda , dünya devine karşı bile hücum oynayan , korkmayan bir teknik direktörümüz ve takımımız var.Bunun değerini bilelim.Şu dünyada hangi takım reale bu korkuyu yaşatabilir allah aşkına , adamlar 3-1 den sonra resmen yusuf yusuf oldu.Allah korusun ya aşortmanlı gibi bir hocamız olsaydı napacaktık.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)