iki tarafada hayırlı olsun alana kazasız belasız kullanmak satana da paranın hayrını görmesi dileğiyle
biz accorddan vazgeçemeyenler f serisi için yapacaklarınızı merakla bekliyoruz ...
Printable View
iki tarafada hayırlı olsun alana kazasız belasız kullanmak satana da paranın hayrını görmesi dileğiyle
biz accorddan vazgeçemeyenler f serisi için yapacaklarınızı merakla bekliyoruz ...
Bu yaz bol roll videoları izlicez o zmn :)
iki tarafada hayırlı olsun
hayırlı olsun her iki tarafada. alan arkadaş bildiğim kadarıyla baya uzun süredir rs bakıyordu zaten. turnayı gözünden vurmuş resmen, orta doğu ve balkanların en iyi giden rs lerinden biri :) hayırlısı olsun.
kadir abi sayende rslerin doğru mod ile neler yapabileceğini görmüş olduk. teşekkürler tekrar.
artık ankaraya gitmeye gerek kalmıcak :D
Aalanada satanada hayırlı olsun.
Hayırlı olsun abi,neyse ki içimde kalmadı yanında roll videosu dahi çekmiştim.
hayırlı olsun ıkı tarafada
İki taraf icinde hayirli ugurlu olsun
Iki tarafada hayırlı olsun :)
Kadir abi evladı yolcu etme vakti gelmiş sonunda :) yeni sahibine de kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
Hayırlı Ugurlu olsun 2 tarafada :)
rs te ıstye gıttı sapancadakı roll bulusmlarıda bıttı galıba:( (
ıkı tarafada hayırlı ugurlu olsun...
İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun...
Hayirli olsun Istanbula baya renk katacak katil RS
hayırlı olsun iki taraf içinde
Şefim hayırlı olsun (:
Yeni proje için de rast gele (:
iki tarafada hayırlı olsun
ben ilk bindigimde rs e gaza bastıgımda arabayı boşa alıp hassss...r diye haykırmıştım acaba yeni sahibi nası tepki verdi merak ediyorum :D
hayırlı uğurlu olsun iki tarafada
abim hayrli ugurlu olsun allahtan duzgun bi kardesimiz aldi yabanciya gitmedigine sevindim ama basimiza bi bela daha saldin.. 106 ve k20 ci arkadaslarla ugrasirken simdi bide white rs le ugrasacaz :))) saka biyana opel yapsana abi ilk goz agrini nasil birakirsin:)))