Hayırlı olsun kadir abi ;)
Printable View
Hayırlı olsun kadir abi ;)
abi hayırlı uğurlu olsun...
Allah utandırmasın iki tarafında hayırlı olsun:)
umarim ist roll videolarinda bol bol goruruz k20leri pesine takarken:D
Hayırlı olsun iki tarafada.
Hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler:)
Kankacım Rs'i de satmazdım ama bura ona dar geldi layık olduğu yere gitti:hahaha: Yeni proje atmosferik olacak ama direk üst sınıfla boğuşacak:hahaha:
Çağrı yakında başını ağrıtır "Abi 304 alalım,mekanik itici alalım"diye :D
Erolcum ilk yarışlara yetişmez ama son yarışlarıda kaçırmaz:) Sanada tekrar hayırlı olsun ,çok isterim gece rakının dibine vurup sabah startta yanyana gelelim:hahaha:
Amk bi gezelim dedinde yokmu dedik :D Hem 10 katı hızlısı var sende bitirde biz ona binelim :D
Seninde az emeğin yok,Duygusal kankam benim :D
Sağol Cahit,Erkut yapıcak tabi araba benden çok onundu desteği hiç eksilmiyecek,artacak :D
Sağol Ali sende iyi hızlandın son dönemde :)
Linkteki konu bir fikir verir umarım,bizim setup yakın olacak :)
http://www.techturkey.com/forum/yurt...ody-honda.html
Yok be broo,iki typer,iki vti'dan sonra bir İes,iki tane Si aldım bu üçüncü Si :) Altımda Kangoo gün gelir Rs alırım yine marka önemli değil :)
Estafurullah abicim para emek çokomel style :D
Sapancaya Erkut'un Sohc ile gelcez yakında :)
Arabayı süren nadir insanlardandın olm kıymatını bil :hahaha:
Aynen bro cagrıdündar harbi delikanlı çocuk özü sözü bir , nopost yasağı var yazamıyor herkese teşekkür ediyo :)
Her iki tarafa hayırlı olsun :) Çağrı abi uzun zamandır arıyordu zaten turnayı gözünden vurmuş kazasız belasız çağrı abi :)
giderken cidden tadım kaçtı :confused: araba kadir abinin mi benim mi anlamadım en sevdiğim en hırçın oyuncağım diyebilirim rs
neyseki yabancıda değil gayet kıymetini bilecek birinde olduğunu düşünüyorum
zaten çok da özlemiycem yarın akşam yanındayım :D deniz seviyesine alıştırıyım biraz zaten ataşehiri görünce homurdanıp throttleından salyaları akmaya başlar :hahaha:
Sen sabah Adanaya gitmezsen Suki bidaha Et ısmarlamaz bize :D
Yarın akşam Sabiha'da bekliyoruz :hahaha:
Hayırlı Uğurlu olsun, başımın belası gittiğine göre, artık arabayı toplayabilirim
Kadir abiden sonra pistte aygiri ben surme keyfini elde ettim
Gaz tepkisi ilk defa kullananlari.orgazm.eder
Tekrar hayirli olsun
hayırlı olsun iki taraf içinde
istanbulun hızlı atmosferikleri için çok sıkıntı yaratacagını sanmıyorum ben white Rs in :D:D
ankarada oldugu gıbı kendı başına takılır ordada :D
hayırlı olsun ıkı tarafada
Çağrı eğer taşınmadı ise araç bizim mahalleye geldi ama,uzun zamandır onu da görmedim RS'i de henüz görmedim...:)
Hadi hayırlı ugurlu olsun iki taraf içinde kadir abi akşam burdasınız dimi:)
Tam ışıklara doğru dönüyorum arkadan bi gürültü geliyo bi baktım beyaz bitane clio işten çıkmadanda konuya bakmıştım bi gittim yanına beyaz rs ulan bukadarmı kısmet olur maşallah iki tarafada hayıtlı olsun :)
yapalım abi.:D