User Tag List

Sayfa 12/20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
368 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Hayatım Zehir Oldu...

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bende bel altı vursam bunları...

Sabahın 10,00'unda evden çıkıyorlar evdeki köpek akşama kadar yalnız...
    Bunu hayvansever derneklere filan şikayet edebilirmiyim.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı sat evı kurtul cok cıddıyım ya sıte cok oralarda cekılcek gıbı deıl mazallah sınırıne hakım olamazsın felan
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Cüneyt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi acaba şimdi sen bunları şikayet etsende bişey olmuyor nasıl olsa. E ozaman bizde onlar gibi yapalım nasıl olsa onlarda şikayet etse bişey olmayacak ? Yani onlar bizi bezdirecegine biz onları bezdirelim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, çok üzücü bir durum.Bende de aynı sıkıntı vardı üst katı haftada 1-2 uyarıyordum. 2 tane 4 - 5 yaşında çocuğu var.

Sonra benim çocuğum oldu.O zamandan beri ya kendi çocuğumun bağrış çağırışından onların sesini artık duymuyorum ya da sesleri kesildi.Hiç dikkat etmedim.Tek fark ettiğim çocuğum olduğundan beri bu konu aklımdan tamamen çıkmış

Al bu da sana biraz espri ile karışık morel olsun

Messi komşusundan kurtulmak için bakın ne yaptı?

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi durum ortada işte önceki dediğimi boş geçelim.. ok.. bak ciddiyim cevval bir abla var bizim burda istersen.. olmadı kendin bul tanınmayan biri kapısına gitsin rezillik çıkarsın.. kocama yazmış felan diye bir cıngar koparsın arada da bassın sopayı.. ablamları bir haşlasın yani baya bir gürültü çıksın apartmanda herkes dökülsün kapıya karıları orosp. yerine koysun.. bütün herkese güzel bir rezil olsunlar..
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi durum ortada işte önceki dediğimi boş geçelim.. ok.. bak ciddiyim cevval bir abla var bizim burda istersen.. olmadı kendin bul tanınmayan biri kapısına gitsin rezillik çıkarsın.. kocama yazmış felan diye bir cıngar koparsın arada da bassın sopayı.. ablamları bir haşlasın yani baya bir gürültü çıksın apartmanda herkes dökülsün kapıya karıları orosp. yerine koysun.. bütün herkese güzel bir rezil olsunlar..
    Olur mu dersin ?

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarılı bi düşünce uygulanırsa baya işe yarar
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olur mu dersin ?
    abi neden olmasın çivi çiviyi söker.. özelden yazdım zten bu sana iki yol açar ya kadınları kurtarıp sana iyi bakmalarını sağlarsın yada iyice rezil eder onların kaçmasını sağlarsın.. düşünsene milletin kocasına sevgilisiyle takılan kadınlar apartmanda bu bütün herkesin ilgisini çeker
    low is low

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kerem Abi Yalan Dünya dizisini hiç izledin mi bilmiyorum ama orada bir Zerrin karakteri var. Onun gibi bir kadın bulup göndersen ne derdin kalır ne tasan. Yemin ederim bak. Videolarını aç izle. Kötü komşulara karşı birebir yöntemleri vardı bir bölümde.

Ancak bu olayı yaptığında kadının başı belaya girmeyecek şekilde ayarlanması lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylediklerimi yanlış anlayamayın kimseyi küçümsemiyroum yada hor görmüryorum.. konsomatris yada gece aleminde takılan yaşı 40 larda bir abla onların a. kor orda azını açamazlar gün yüzü görmemiş laflar duyarlar onların çirkefleiği kendi dairesinde o tür hayat yaşan kadınlar erkekleri bile dize getirir .. yaa hatta valla bak gece çıkıcan travsti bulucan yeminle ne olcak ver 500 kağıt yeminle iflahını okur onalrın.. yalan da bulur dolanda başı belayada giremz ...
    low is low

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kerem abi iftira atmak hoş olmaz. sen zaten bunca zaman durduğuna göre beyfendi bir adam olduğunu kanıtlamışsın. sana yakışmaz iftira attırmak falan. bence sen eğer katlarda kamera yoksa, şahıslar evde yokken cidden çok kuvvetli yapıştırıcılar vs ile kapısını piç et.

delikte anahtar kır. arabası varsa kör noktada fan kısmında yumurta kır 1 koli. lastiklerini yar.

dikkat ettiysen bu işler beyfendilik ile olmuyor. laftan anlamazlar. yeri geldi mi heleki iftira atılır noktaya gelindi mi bence sende artık gerekeni yap..
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden düşününce ne olcak onlarda insan konuşcan derdini anlatcan ne kadar istersin dicen onalr yapar bu işi kadın gibi sonuçta hatta bir travestiyle başları belaya girerse kimseye yüzleri tutmaz
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kerem abi iftira atmak hoş olmaz. sen zaten bunca zaman durduğuna göre beyfendi bir adam olduğunu kanıtlamışsın. sana yakışmaz iftira attırmak falan. bence sen eğer katlarda kamera yoksa, şahıslar evde yokken cidden çok kuvvetli yapıştırıcılar vs ile kapısını piç et.

delikte anahtar kır. arabası varsa kör noktada fan kısmında yumurta kır 1 koli. lastiklerini yar.

dikkat ettiysen bu işler beyfendilik ile olmuyor. laftan anlamazlar. yeri geldi mi heleki iftira atılır noktaya gelindi mi bence sende artık gerekeni yap..
    bunlar o prosedürü geçmişler reis bunlara mustahak durumda konuyu okursan adam iftira atmışlar zaten .. eşini felan dövüyor diye.. bunlar iftara sayılmaz hem sadece ders vermek amaçlı..
    low is low

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar o prosedürü geçmişler reis bunlara mustahak durumda konuyu okursan adam iftira atmışlar zaten .. eşini felan dövüyor diye.. bunlar iftara sayılmaz hem sadece ders vermek amaçlı..
    tamamını okudum yazılanların. iftira atmak bence vicdanen yanlış birşey. kadınlar bu pisliği yaptı diye bunca zaman beyfendi gibi durmuş bi adam da mı iftira atsın. bu konuda ayrılıyoruz yoksa geri kalan her türlü pislikte aynı fikirdeyiz. ben olsam göki gibi çoktan parçalardım yani. olay benim hayat kalitemi değiştiriyorsa adamı madam ederim. kerem abi çok bile durmuş.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kerem abi iftira atmak hoş olmaz. Sen zaten bunca zaman durduğuna göre beyfendi bir adam olduğunu kanıtlamışsın. Sana yakışmaz iftira attırmak falan. Bence sen eğer katlarda kamera yoksa, şahıslar evde yokken cidden çok kuvvetli yapıştırıcılar vs ile kapısını piç et.

Delikte anahtar kır. Arabası varsa kör noktada fan kısmında yumurta kır 1 koli. Lastiklerini yar.

Dikkat ettiysen bu işler beyfendilik ile olmuyor. Laftan anlamazlar. Yeri geldi mi heleki iftira atılır noktaya gelindi mi bence sende artık gerekeni yap..
    ama o bana iftira atmış... Karısını çocuğunu dövüyor bütün gece demiş

Splendour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köpek düdüğü alıp kullanabilirsin hocam köpekleri var demişsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamını okudum yazılanların. iftira atmak bence vicdanen yanlış birşey. kadınlar bu pisliği yaptı diye bunca zaman beyfendi gibi durmuş bi adam da mı iftira atsın. bu konuda ayrılıyoruz yoksa geri kalan her türlü pislikte aynı fikirdeyiz. ben olsam göki gibi çoktan parçalardım yani. olay benim hayat kalitemi değiştiriyorsa adamı madam ederim. kerem abi çok bile durmuş.
    zaten bende onu diyorum beyfendiliği bozmamak için kadına kadın olucak hee eğerki mevzuyu başlatcak olay hakkında diyorsan o ilk aklıma gelen.. o oldu ama bir sürü seneryo yazılır.. bu işe mesela yolda bu kadının arabasına çarptı veya yol kavgası baya tartıştılar .. sorna bizim eleman dedi seni bulucam görücen diye.. zaten biliyor evi gün sonra pat kadıpa seni bulcam demedimmi di,ye vercek küsküyü.. meselaa... daha bir çok şey olur...
    low is low

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her işte bir hayır vardır. bence de kiraya ver başka bir yere taşın. belki daha fazla seversin gittiğin yeri. gruruna yedirmeden en temizi bu.

bu tiplerle uğraşmaya kalkınca sinirin daha çok bozulur, yıpranırsın. sonuça varamama ihtimalin de var ki, bu durumda herşey boşa gider, yıprandığınla kalırsın.

kısa vade için sana CİPRAM yazıyorum kardeşim. her sabah yarım parça iç, ohhh, misss.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim susmamın tek sebebi bu tiplerin sağı solu belli olmaz...
    Tutar 2 tane tinerci salar çocukla eşimin üstüne. çekincem o.
    Yoksa bu iş çoktan bitmişti.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)