User Tag List

Sayfa 16/20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
368 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Hayatım Zehir Oldu...

_yekta_
    Misafir
    baştan sona konuyu okudum bu insanların polisten korkması çok acayip , kanun yönünden işler uzun oluyor ama işte bazende böyle yelkenler suya iniyor , umarım bir daha sorun çıkarmazlar

eğer imkanınız var ise bir kagıda örnek mesela karakola yada savcılığa verilmek üzere bir daha komşum şu şekilde(detaylı bir şekilde belirtin) rahatsız etmiyeceğeni alt tarafta imza ile beyan ettiğinden bende şikayetimden vaz geçiyorum diye yazı yazıp elinden imzalı kağıt almaya bakın ki yarin öbürgün birşey olduğunda bakın bu kişi daha öncede böyle yapmıştı şikayet etmiştim şikayetimi özür dilediklerinden dolayı geri almıştım şimdi gördüğünüz gibi elinizdeki imzalı kağıt örneği bahanesi ile yasal işlemleri hızlandırırsınız , şayet yok imza atmayız vb gibi birşeyler söyler iseler , "şikayet ettim şikayetimi geri almam için yazılı evrak verilmesi gerek yoksa dava açılması gerekiyor sizinde benimde imza atıp , sizin özür dilediğiniz benimde şikayetimi geri aldıgımı gösteren bu belgeye imza atmanız gerek" diyerekten elinize ciddi bir kanıt oluşturabilirsiniz ,

aslında noter cağırıp evde durulamayacak kadar sesli olduğunu resmi belge ile sabitleştirirseniz çok çok iyi olur eğer ileride tekrardan olursa..... sonrası zaten kolay...

neyse hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ve beyfendiliğiniz için ayrıca tebrik etmek gerek , Müslüman insan kesinlikle sabretmeli ve bu dünyadaki sorunların denemeden , sabır testinden oluştuğunu unutmamalı...

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _yekta_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baştan sona konuyu okudum bu insanların polisten korkması çok acayip , kanun yönünden işler uzun oluyor ama işte bazende böyle yelkenler suya iniyor , umarım bir daha sorun çıkarmazlar

eğer imkanınız var ise bir kagıda örnek mesela karakola yada savcılığa verilmek üzere bir daha komşum şu şekilde(detaylı bir şekilde belirtin) rahatsız etmiyeceğeni alt tarafta imza ile beyan ettiğinden bende şikayetimden vaz geçiyorum diye yazı yazıp elinden imzalı kağıt almaya bakın ki yarin öbürgün birşey olduğunda bakın bu kişi daha öncede böyle yapmıştı şikayet etmiştim şikayetimi özür dilediklerinden dolayı geri almıştım şimdi gördüğünüz gibi elinizdeki imzalı kağıt örneği bahanesi ile yasal işlemleri hızlandırırsınız , şayet yok imza atmayız vb gibi birşeyler söyler iseler , "şikayet ettim şikayetimi geri almam için yazılı evrak verilmesi gerek yoksa dava açılması gerekiyor sizinde benimde imza atıp , sizin özür dilediğiniz benimde şikayetimi geri aldıgımı gösteren bu belgeye imza atmanız gerek" diyerekten elinize ciddi bir kanıt oluşturabilirsiniz ,

aslında noter cağırıp evde durulamayacak kadar sesli olduğunu resmi belge ile sabitleştirirseniz çok çok iyi olur eğer ileride tekrardan olursa..... sonrası zaten kolay...

neyse hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ve beyfendiliğiniz için ayrıca tebrik etmek gerek , Müslüman insan kesinlikle sabretmeli ve bu dünyadaki sorunların denemeden , sabır testinden oluştuğunu unutmamalı...
    Eyvallah... Bekliyorum bakalım nasıl bir tutum ve tavır içinde olacaklar. Ben her halükarda
    kendi dairelerinin tabanını ses yalıtımı yapmaya zorlayacağım. En doğru ve kesin çözüm
    bu olacak çünkü. Ha kesmezse bu kez ben tavanımı taşıyıcı duvarlarımı yaptırırım ama
    onların tabanlarını yalıtması büyük olasılık rahatsızlığı çözecek...

_yekta_
    Misafir
    Alıntı gabxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alt kattan kat betonunu deldirin zemine yaklaştığında çok ince matkap ucu ile duvara yakın bir yerden delik açtırın gece ses çıkarmaya başladıklarında delikten kokulu sprey sıkın.Mümkünse direk salona yapın.

Taşınmak da çözüm değil bence müstakil evde oturuyorum komşunun köpeği 7/24 havlıyor bahçede olduğunda ve umursamıyorlar. Küçük bir köpek de değil(eğitimsiz rot). Hayvana dokunamıyorum o da canlı. Hafta sonu evde oturup kafayı dinleyeceğime evden çıkıyorum ses yüzünden.
    bu arada sevgili forumdaşım bizimde rotumuz var ve ne acayip birşey olduğunu yakından biliyorum imkanın var ise rakıya yada alkol içeren sıvıya ekmek bandırıp atabilirsin yok büyük geliyor görürler olmaz dersen , ucuz dandik sosislerin içine uyku hapı sokup rotlar için 7-8-9 gibi adetlerde kullanman lazım köpecige atabilirsin , daha havadan yere inmeden sosis yer çekimi etkisiyle zeminle hasret gideremeden havada ışınlanıverir köpeciğin karnına

en kolay ve kesin çözüm aklıma gelenler bunlar , bu arada korkun olmasın yok köpek uyurda uyanmaz , yok bayılır falen , dana , öküz uyutan ilaçtan vermişler bizim rota arabayla getirilirken , bildiğin şöförün yanına muhabbetçi moduna girmiş ilacın etkisiyle yinede uyumamış kafasını peder beyin arkasındaki koltuğun üstüne dayamış , patiyide atmış insan eli gibi destek almak için , öteki elde ***** bacak arasındaki mazot şişesini tutuyor gibi öyle baka baka sohbet sohbet ede ede gelmişler

umarım yardımcı olabilmişimdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _yekta_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada sevgili forumdaşım bizimde rotumuz var ve ne acayip birşey olduğunu yakından biliyorum imkanın var ise rakıya yada alkol içeren sıvıya ekmek bandırıp atabilirsin yok büyük geliyor görürler olmaz dersen , ucuz dandik sosislerin içine uyku hapı sokup rotlar için 7-8-9 gibi adetlerde kullanman lazım köpecige atabilirsin , daha havadan yere inmeden sosis yer çekimi etkisiyle zeminle hasret gideremeden havada ışınlanıverir köpeciğin karnına

en kolay ve kesin çözüm aklıma gelenler bunlar , bu arada korkun olmasın yok köpek uyurda uyanmaz , yok bayılır falen , dana , öküz uyutan ilaçtan vermişler bizim rota arabayla getirilirken , bildiğin şöförün yanına muhabbetçi moduna girmiş ilacın etkisiyle yinede uyumamış kafasını peder beyin arkasındaki koltuğun üstüne dayamış , patiyide atmış insan eli gibi destek almak için , öteki elde ***** bacak arasındaki mazot şişesini tutuyor gibi öyle baka baka sohbet sohbet ede ede gelmişler

umarım yardımcı olabilmişimdir
    Sağolasın

BlackEmperor
    Misafir
    evi ses izolasyon malzemeleriyle kaplarım özelliklestüdyolarda kullandıkları tarzda , muhtemelen işi çözer çözmezse 3 harfli musallat edin

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabrınıza hayran kaldım ne yalan söyleyeyim helal olsun Allah kimsenin karşısına böyle tip ruh hastası insanlar çıkartmasın

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müdür seni aradım telefonun evdeymiş yengemle konuştum nasıl oldun iyileşme varmı.

delSol_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi, geçmiş olsun. Bu arada eve talip çıkarsa, sat kurtul bari
    HONDA TECH / / Ankara
    Honda Service & Tuning Garage

jcw izmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun arkadasim. Ayni seyi 5 yil once ben yasadim, guzellikle soyledim olmadi, kavga ettik olmadi, polis cagirdim olmadi. Kanunen fazla birsey yapamiyorlar. Polis sat kurtul dediydi . Az kalsin katil oluyordum ki alt katta oturan 150 kililuk bir abi beni tutup eve kilitledi, yoksa hapisteydik

Inan huzursuzluga degmez, sattim gittim cati kati daire aldim huzuru buldum. Terlik sesi yok, insan sesi yok vs.. Imkanin varsa sat git baska daire al, inan yoksa ruh hastasi durum devam eder.
    Iyi olan kazansin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynısı eski evde vardı koca gtlü bi teyze mahallenin dedikoducusu akbaba gibi dikilir pencereye akşama kadar evdeki küçük cocukları top oynardı bende müzik setini açarım gümbür gümbür ama müzik sistemi sağda solda alttaki komşuya da gidiyordu bi gün canımıza yetdi bıçcağı kaptığım gibi üst kata çıktım komşular tutdu üst katda pislik insan olunca olmuyor şu an başka evdeyiz çok rahatız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kerem abi çok geçmiş olsun.umarım bu akşam sorunlarına çözüm bulur ve sıkıntılarından kurtulursun.
    OEM+

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke üstte ki erkek olsaymış abi , hiç değilse karşında kavga bile olsa edecek birini bulurdun.. çok hunharca planlarım var ama kadınmış bu biraz bozuyor planları

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @_yekta_
    Epey yardımcı oldu. Ben internette araştırdığımda köpeğe zarar verir diye okumuştum. Bazı günler hayvan hiç susmak bilmiyor. Eğer çok problem çıkartırsa denerim.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son durum nedir abi ?
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son durum nedir abi ?
    Dün akşam memleketten babası geldi kadınların, görüşemedik ama
    bir şeyler dönüyor. Çözemedim.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam memleketten babası geldi kadınların, görüşemedik ama
    bir şeyler dönüyor. Çözemedim.
    alla allaa.. abi dikkat et valla pek hoş gelmedi bana.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi tatsızlık çıkarmasınlar dikkat et.Kalabalık yapıp göz korkutmaya niyetlenirlerse yakında olanlarımızı çağır illaki.Bende beylikdüzündeyim biliyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alla allaa.. abi dikkat et valla pek hoş gelmedi bana.
    Benim açımdan negatif bir durum söz konusu değil... Yalnız dün gece birbirlerini yediler.
    Amcaya bu olan biteni birisi mi söyledi neler oldu dünden beri böyle 360º döndüler

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son durum nedir abi ?

kendi evimiz gibi takip ediyoruz hepimizin davası oldu
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)