Emre senin çözümün çok mantıklı ama bu o.pular balkonda millet varmı yokmu demeden halı silken balkon yıkana tipler yani mevzu başka ben çok dedim git kafa göz patlat çık diye ölürler falan başımıza iş alırız.
Printable View
Benzer bir olay benimde başimdaydi 10 lu yaslarinda 3 tane kardes anne baba calisiyor gun boyu kosusturuyorlardi. Tanidik polis vardi cagirdim tutanak tutturdum. babasinin eline verdim kagidi adam cocuklari yuzunden tasinmisti. Apartman kanunu var tehdit edin. Poliside cagirin evinizde otursun bi saat cay sohbet o da sahit olsun
abi işin içinde kadın varsa iki kere düşün diyorum. hemde senikiler iki tane. ben de apartmanda otopark yüzünden sıkıntı yaşadım ve bir gün fena patladım patlamaz olaydım. herif tam bir pısırık çıktı ama karısına Allah bir dil vermiş susturmak ne mümkün. En son adam karısını susturacağım diye benimle tartışmayı bıraktı o kadar yani. Kadına balta ile dalasım geldi ama kadın işte bu da öfkemi ikiye katladı. Şu beyaz masa mıdır nedir belediyenin bir zımbırtısı. Son zamanlarda çok kişiden duydum her şikayeti dikkate alıp kısa sürede çözüyorlarmış. Hatta sonrasında sana mesaj atıp konuyu hallettik diye bilgi veriyorlarmış. Ama yine diyorum işin içinde kadın olması gerçekten çok kötü bir şans.
Bazen dexter olmak istiyor insan, Allah yardımcın olsun abi
Abi bende öyle bir şey olsa cam balkon yaparım yine otururum,yeterki bana karşı kasıtlı yapıldığını biliyim deli ederim..Benim komşum kasıtlı yapmıyordu eminim normal konuşuyorlardı ses geliyordu,ya bu sorunlar nedense zaten yeni binalarda var bence...Gokilerde kaç gece yattım hiç ses duymadım keza babamların evindede öyle 20 sene öyle ses sıkıntısı çekmedik altta üstte bebekler büyüdü onlarla beraber bizde büyüdük bir kere sesten dolayı apartmanda sıkıntı olmadı..Ama yeni binalar çıktı çıkalı ben bu tarz sıkıntıları çok duymaya başladım.
Aynen kadın olması çok kötü kaçak ruhsatsız internet cafe işleten adamı binadan atacam diye kavga ettik tartışma o arbedede annesine vurmadım biliyorum ama kadın şikayetçi oldu rapor aldı mahkemeye verdi darptan 500 tl para cezası aldım ve halen sicilimde çıkıyor halbuki fiske vurmadım başka bir yakınım dövmüştü onu.
Yok sinirden artık ağlama raddesindeyim... Bu konuyu sabah patronlarla da paylaştım,
hazırlıklı olsunlar diye herşeye.
Artık eve eşimin oğlumun üzerinde baskı kurmaya başladım ses yapmayın diye...
Huzurum kalmadı...
Her apartmanda böle manyaklar var abı aldırmıcaksın takmıcaksın ama işte olmuyo bi saatten sonra ama en güzeli sabretmek yapıcak bişey yok :(
Heee birde abi bizim toplantıda şöyle bir muhabbet olmuştu benim corvettin sesinden şikayet eden kadının 3 tane kedisi var.Bilmem ne kanununda eğer bir komşu hayvandan dolayı şikayet ederse ilk mahkemede tahliye kararı çıkıyormuş.Site yöneticisi söylemişti.Hatta hayvanlarınızı insanları rahatsız etmicek şekilde bakın demişti..Ondan sonra kadının sesi çıkmadı hani ben şikayet ederim diye muhtemelen köpeği var diyorsun bu kanaldanda araştırıp saldırabilirsin.
Ama doğruluğu konusunda bir bilgim yok sadece toplantıda geçen bir muhabbetti bu,araştırmadım açıkçası...
Heh aynen kardeşim yeni binalar neyse artık yenibosnada her katta 4 daire çoluk çocuk yaşadık büyüdük gram ses yoktu yıllarca, ne zamanki bu eve taşındım ohhoo alt üst sağ sol fark etmez deli gibi ses geliyor heryerden. Kimsenin kastı yok ama oluyor işte heleki üst kattaki çift bi gece dayanamadım türkü söylüyorlar gayri ihtiyari bi sinirle çıktım yukarı gençten bi çocuk dedim kardeşim sana şunu söyliyeyim ne yaparsan aşağıdan duyuluyor en ince ayrıntısına kadar o anladı bazen dayanamıyorlar artık katlanıyoruz xxx seslerine :)
Eski outrduğumuz sitede üst kattaki komşu diyemeyeceğim mahlukat, neredeyse 3 ay boyunca evine bir türlü taşınamamıştı. Her Allah'ın günü illa duvarda delecek, asacak, takacak birşey buluyordu.
Yan komşuda bir acaipti, zaman zaman ve sanıyorum sıra geceleri düzenliyordu. Çaldığı müzik zaten ömrümde bana hiç gelmeyecek bir müzik ama o da insan gibi saatlerde o müziği dinlemiyordu.
Evde güzel bir elektronik müzik arşivim var; yan komşuyu Paul Oakenfold ile halettim, üst komşuyada matkap sesine karşılık ilaç gibi gelecek modifiye edilmiş gc8 kasa impreza turbo sesi verdim, huzura erdim.
Bu tipler her ne hikmetse siz güvenliği aradığınızda ya da güvenlik bunların kapısına kadar gelmeden sesleri keserler, inat mıdır, tesadüfmüdür bilemem ama hep böyle oldu.
Hatta bir ara rahatsız edici komşular için düzenlenmiş 20 küsür tane katlanılmaz ses setini de indirmiştim ama onu sadece 1 kere denemiştim, anlık olarak işe yarıyordu :D :D (içinde eski telefon zil ses, köpek havlaması, topuklu ayakkabı sesi...vs vardı )
bi kamera ile çıkan sesleri kayıt ettirseniz sonrada şikayette bulunsanız sonuç çıkmazmı acaba
Moruk senin takıntılı olduğunu biliyorum bu olayı çözmek kolay değil yıl oldu uğraşıyorsun en mantıklısı evinin mutfak ve banyosunu parçalanmış sayacaksın 4 5 çocuklu iki eşli bi gardaşımıza kiraya vereceksin sonra ikimiz aşağıda o karılara karşı çıplak gamgam style yapacağız tamammı.
Abi verebiliyorsan kiraya ver aynı siteden başka daire tut.O daireyide bi bekara ver 1 senede canlarından bezdirsin.
Allah sabır versin gerçekten çekilir iş değil, sizin yerinizde olsam anladığı dilden karşılık verir bende evde fazla ses yapar rahatsız ederdim sanırım
Allah sabır versin..