User Tag List

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
196 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: i-DTEC dizel motor Türkiye'ye geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk serilerde fiyat daha düşük olur gibi geliyor yoksa bu kasa ile ve bu şasi ile bu parayı ödemek zor. Donanım ve 120 ps ibaresi ile satılırsa satılır. Civic sedanı bu kadar çok görmemizin asıl sebebi bir alt segment dizel mi? Yoksa bir üst segment benzinli mi? Kavgasıdır. Asıl merak uyandıran 1.6 CDTİ astra. Uygun bir fiyat politikası ile yıkar ortalığı şahsi fikrim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi hocam bi corollanın donanıma bak bi de mevcut civiclerin. geçen bi arkadaş corolla aldı. 56 bin lira verdi benzinli otomatik araca. VSC yokmuş. İstesen bile koymuyorlar demişti. dizelde cruise yok.

Yine bakınca VW ile donanım olarak nerdeyse aynı. üstelik trendline seviyesinde bi donanım getirseler çok daha ucuza satılır.

Civicin bu paraya satılma sebebi emsalleri pahalıyken biz neden ucuza satalım kafası. adamların çok satma derdi yok. az satalım çok kazanalım mantığı. jazz ve diğer araçlar ingiltere ile aynı fiyata satılıyor. hatta 1,4 hb civic de aynı para. ingilterede 2 bin sterlin daha pahalı dizel. bizde 5000 sterlin gibi fark var.

FN ve FK kasa ingilterede kalkalı 10 ay oldu. yani adamlar geçen sene hazirandan beri yeni kasa kullanıyor. 1,4 ve 1,8 benzinli. 2,2 dizel seçenekleri vardı. 1,6 dizel seçeneği de yine bir kaç aydır mevcut.

bize dizel gelmeme sebebi yakıy kalitesi filan değil. 2,2 dizel motoru yıllardır satıyorlar. bize gelse 130 bin liraya kim civic dizel alıcak. bi köşede 3,20D var. diğer köşede daha performanslı fakat neticede honda civic var.

Fanatizm filan diyen arkadaşlara da tavsiyem bu motor piyasaya çıkana kadar fazla sallamayın sonra kapak olmasın. Testlerde herkes çok beğenmiş aracı. Sessiz ve güçlü. ayrıca en ekonomik dizel diyorlar. Yılların dizel düşmanı olarak beni bile etkiledi.
    Testlerde beğenilmiş olması reklamda olabilir bu segment dizel motoru ilk kez kullanıyor Honda reklama ihtiyacı var. Sessizlik ve ekonomi deyince aklıma ilk toyota dizelleri gelir japonlar iyi yaparlar fakat bu sadece motor olayı değil. Araç totalde iyi ise satılır. Birde her markanın belli bir k,tlesi vardır onlarda zaten diğer araçlara bakmadan alırlar herkes pastadan payını alır bir şekilde. Yakıt tüketimi konusunda ise teorik ile pratik arasında fark oluyor. Bu arada ki fark önemli yoksa teknik verilerde ki değerleri yakalamak zor oluyor ne kadar yakınsa o kadar iyidir.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem uygun olsun, hem az yaksın, hem çok kaçsın, hem full donanım olsun, hem sessiz çalışsın, bunların hepsi bir arabada olsun. Maalesef yok öyle bir dünya.
    Ben ön konsolda kocaman navigasyonu olup da arka camlarının 'bırakın tek tuşla inmesini' otomatik olmayan yeni Clio'lara 40bin istendikten sonra her şeye olabilir diyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    64bin tl ye otomatik dizel olsaymış bence rakipleri arasında sıyrılma şansı olurmuş

sadece duz vites gelmesi istanbul gibi trafik çilesi olan şehirlerde satışını engeller

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Testlerde beğenilmiş olması reklamda olabilir bu segment dizel motoru ilk kez kullanıyor Honda reklama ihtiyacı var. Sessizlik ve ekonomi deyince aklıma ilk toyota dizelleri gelir japonlar iyi yaparlar fakat bu sadece motor olayı değil. Araç totalde iyi ise satılır. Birde her markanın belli bir k,tlesi vardır onlarda zaten diğer araçlara bakmadan alırlar herkes pastadan payını alır bir şekilde. Yakıt tüketimi konusunda ise teorik ile pratik arasında fark oluyor. Bu arada ki fark önemli yoksa teknik verilerde ki değerleri yakalamak zor oluyor ne kadar yakınsa o kadar iyidir.
    Alman sitelerinde bile beğendiler. Reklam olduğunu sanmıyorum. Testte sanırım 2. oldu. motoru filan beğendiler de konfordan puan kırdılar ellaam . toyota dizel hayatta almam. cruise yok vsc yok. ne anladım ben c segmenti arabadan. clio bile koymuş o donanımları.

Bu kategoride astra getirsin yeni motoru ona bakmak lazım. megane bi motor koyacaktı ne oldu onu bilmiyorum o araç fena değildi. Bir de civic. Kia ile hyundai de plase olur. fiyatına göre iyi arabalar.

emreaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçtaki tork ne bilgisi olan varmı ben 300 diye bişeyler duydum yoksa şehir efsanesimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    130 luk DCİ çok iyi motor Mercedes te kullanmaya başlayacak sanırım bir kaç değişiklik yapar Mercedes 135 filan olur öyle kullanır belki. Yalnız VSC olayı filan motor ile alakası yok motoru harikadır Toyotanın. benzinli gibidir lüzumsuz ani patlamalar filan yoktur çok güzel bir dizeldir. Yakıt performans oranı en iyi dizelerdendir . Donanımdan dolayı ve 1.4 oluşundan dolayı almak istemezsiniz bilemem ben sadece motor olarak baktım olaya.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jetta varken gidip civic almam motor 120 hp iyi güzel olmuş bence fiyatta iyi ama rakipler cook sağlam
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel motor getirmesi güzel olucak hondanın. Getirdiği gibi satıcakta adamlar Alanı cok olur eminim.

Ama kasa olarak cok kötü, Hani göz alışır zamanla ama çin malı araclara benzetiyorum ben. Fuarda yakından inceleme fırsatım olmuştu. İçi Fiesta gibi daracık Hondayı geniş diye sevdik biz
    #KGdetanirlar

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Şimdi hocam bi corollanın donanıma bak bi de mevcut civiclerin. geçen bi arkadaş corolla aldı. 56 bin lira verdi benzinli otomatik araca. VSC yokmuş. İstesen bile koymuyorlar demişti. dizelde cruise yok.

Yine bakınca VW ile donanım olarak nerdeyse aynı. üstelik trendline seviyesinde bi donanım getirseler çok daha ucuza satılır.

Civicin bu paraya satılma sebebi emsalleri pahalıyken biz neden ucuza satalım kafası. adamların çok satma derdi yok. az satalım çok kazanalım mantığı. jazz ve diğer araçlar ingiltere ile aynı fiyata satılıyor. hatta 1,4 hb civic de aynı para. ingilterede 2 bin sterlin daha pahalı dizel. bizde 5000 sterlin gibi fark var.

FN ve FK kasa ingilterede kalkalı 10 ay oldu. yani adamlar geçen sene hazirandan beri yeni kasa kullanıyor. 1,4 ve 1,8 benzinli. 2,2 dizel seçenekleri vardı. 1,6 dizel seçeneği de yine bir kaç aydır mevcut.

bize dizel gelmeme sebebi yakıy kalitesi filan değil. 2,2 dizel motoru yıllardır satıyorlar. bize gelse 130 bin liraya kim civic dizel alıcak. bi köşede 3,20D var. diğer köşede daha performanslı fakat neticede honda civic var.

Fanatizm filan diyen arkadaşlara da tavsiyem bu motor piyasaya çıkana kadar fazla sallamayın sonra kapak olmasın. Testlerde herkes çok beğenmiş aracı. Sessiz ve güçlü. ayrıca en ekonomik dizel diyorlar. Yılların dizel düşmanı olarak beni bile etkiledi.
    Burada eksik hondadır , diğer firmalar salak mı deli gibi arge yapıp çeşitli hacimlerde dizel motor çıkartıyor ve çıkarttı bugüne kadar ? Honda çok geç kaldı bu kadar basit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    130 luk DCİ çok iyi motor Mercedes te kullanmaya başlayacak sanırım bir kaç değişiklik yapar Mercedes 135 filan olur öyle kullanır belki. Yalnız VSC olayı filan motor ile alakası yok motoru harikadır Toyotanın. benzinli gibidir lüzumsuz ani patlamalar filan yoktur çok güzel bir dizeldir. Yakıt performans oranı en iyi dizelerdendir . Donanımdan dolayı ve 1.4 oluşundan dolayı almak istemezsiniz bilemem ben sadece motor olarak baktım olaya.
    sadece motoru verseler taksak olabilir. ancak bir şase ve donanım gerektiği için toyota eleniyor. sıfır km auris ile kendi aracım arasında kalmıştım. cruise olmaması ve vsc olmaması ile eledim. adamlar bişeyi tam yapsa diğerini eksik yapıyor.

Bütün markaların için aynı adam jazz a vsa koymuş klima dijital arka camlar manuel

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada eksik hondadır , diğer firmalar salak mı deli gibi arge yapıp çeşitli hacimlerde dizel motor çıkartıyor ve çıkarttı bugüne kadar ? Honda çok geç kaldı bu kadar basit
    aynen çok geç kaldılar ozellikle 1.6 hacimli dizelde ve daha duşukleride aynı benim kia 1.1 crdi 3 silindir 75hp jazz gibi donanım zengini kategorisinde şık olan bir aracın dizeli olmaması eksi bence

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada eksik hondadır , diğer firmalar salak mı deli gibi arge yapıp çeşitli hacimlerde dizel motor çıkartıyor ? Honda çok geç kaldı bu kadar basit
    Kesinlikle haklısın. mercedes bile 1.6 araba getirdi buraya. suç honda türkiyenin. adamlar sedan civic haricinde bişey satmak istemiyorlar. ÖTV zammından 1 sene evvel 1,8 benzinli motor ithalini durdurup 1,4 getirmeye başladılar. 1 sene süresince ellerinde hem 1.4 hem de 1.8 vardı. alan aldı sonra gelmedi daha. bizim arabalar da pijj oldu. servise gidiyorsun adamlar aval aval bakıyor. balıkesirde adamlar serviste deponun yerini bulamadılar. ben söyledim ön koltuğun altını sökün diye. inatlarına arkayı sökmeye çalıştılar. dizaynına kandık aldık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jetta varken gidip civic almam motor 120 hp iyi güzel olmuş bence fiyatta iyi ama rakipler cook sağlam
    105 hp jetta varken ben de 120 hp araba almam. gider 65 hp clio alırım. sabretmeyi öğrenirim rampaya giriyorsun clio ile devir beklemek var sabır var. civic ile hooop çıkmak var. tam ergen işi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek başına dizel motor yetmez, acilen çift kavramalı şanzıman yapılmalı..

yapanlar aldı başını gitti bkz: VW DSG, RENAULT EDC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Honda bayağı bi bağnaz/yobaz firma bu konuda. Motorsikletlere koymuşlar çift kavramayı arabalarda yok. Belki 5 sene sonra CVT koyarlar.

Dizel otomatik alacak olsam Reno alırdım. Biraz sıkıntısı varmış fakat yinede iyi makina. Arkadaş reno bayiinde çalışıyor. 130 luk megane iyi diyordu. gelsin yıkılacak piyasa filan demişti. durum nedir bilmiyorum.Şükür ki otomatik sevmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş reno bayiinde çalışıyor. 130 luk megane iyi diyordu. gelsin yıkılacak piyasa filan demişti. durum nedir bilmiyorum.
    beklendiği gibi çıkmadı. alan satıyor..

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ghan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sınıfındaki araçlarla donanımı konforu kafa kafaya,daha az yakıyor,fiyatı aynı.Bence çok satacak.Fb7 hiç satılmaz diyolardı her taraf fb7 dolu.
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın pahalı olma nedeni motorun avrupa kasalı civice uyarlanmasından kaynaklanıyor.... euro civic herzaman normal civicten pahalıydı ve daha donanımlı ve sağlamdı + dizel olunca o fiyatlara çıkması normal... HONDA artık ayrıca o eski ucuz marka değil, fiyatdan çok kalite ön planda yeni FN kasa civiclerde... aynı sınıfın araçları çok daha pahalı dizelde, ayrıca kullanılan diesel teknolojisi piyasada şu andaki en verimli ve sessiz diesel olarak litaratüre geçeceği kesin....

+1905

dun bana da Honda Bora`dan davet geldi hani aralarindaki fiyat farki olmasa alirdim...arabamin herseyini cok seviyorum tek derdim benzin

bu arada her yeni model arabada b.k atanimiz cok (bende dahil) ozellikle yeni bmw 1 icin satmaz derken heryerde gorur oldum...

yasasin klavye elestirmenligi

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeni type R böyle birşeyden bahsetmişler . bu arada yeni type rr da 1.6 lt twin scroll lu turbo bir motora sahip olucak güç olarakta 280- 300 civarı imiş rakam olarakta 85 bin lerde düşünüyormuş. mış müş çok kullandım hondada çalışan arkadaşımın aktardıkları

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)