Berk sen küçükken şantiyeye girdinmiashuahsuasa
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
arabadan belli olmuyomu ahhaha rahat biraz arkadaş![]()
Ben çok serseriymişim canıııımKendi kendime gülüyorum hala
tüh tüh de bi acayip biz ona tüf tüf derdik =) Haaaaa bide şu varr...Bahçelerde gezmek =) MacunculukSaatler geçtikçe dökülüyo eskilerim
Bide şu şişeçevirmece olayıSöylendiği gibi oyunda kız varsa doğruluk diyen bi insan oğlu olmazdı yaw
İlk sınav öpmektir =) Bu en güzel tatilde oluyo (: Kendi arkadaş grubunla o gün tanıştığın kızlarsa sahile inersin =) Öyle muhabbetler geçer ki artık şezlong'lar aşka gelir
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
80lerde Ankara Kurtuluş'ta oturuoduk. Evin karşısında bir lise vardı. Bahçesinden tebeşir toplar tebeşir tozu falan yapardık rengarenk, poşetlere doldururduk. koko hesabı, sonra birbirimize satardık bu mal çok ii falan diye![]()
. Sonra meybuzları yedikten sonra poşetlerine bahçeden kum doldurur, havaya sallardık, roket gibi giderdi meybuz poşetleri
. Bir komşumuz vardı, hiç sevmezdik kadını. Evinin camını falan taşlardık, 1-2 kırmıştım hatta
, az cam parası ödemedi bizimkiler. Sonraa, yoldan geçen arabaları taşlar kaçardık. Sahibi iner kovalardı bizi. Mutfak balkonumuz bina girişine bakardı, bir keresinde balkondan aşağı kapıda bekleyen birinin üstüne işemiştim.
. Hey gidi günler, ne eğlenceli ve heyecanlıydı yahu. Adrenalin merakı o zamanlar başlamış
![]()
zillere basıp kaçmayı yazmamışım ben
birde mahallede gece geç saatlerde yolda karşılıklı 2 direk arasına elektrik bandı çekerdik arabalar gelince yavaşlar durur adamlar inerde oralarda bi yerlerde saklanıp adamların inip sinirli sinirli bantları koparmasını izlerdikk![]()
Harbiden telli kara simsek ahaha![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)