Beyaz show'un konukları güzel bugun daha yeni başladı,tavsiye ederim![]()
haberturk öteki gündem
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Beyaz show ve Behzat Ç. karışıklığı yaşıyorum her cuma. Tabi galip gelen Behzat oluyor![]()
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
şu kadının yaptığı bu program o kadar kaliteli ve içten ki
hele ki bir de daimi konuğu Talha Uğurel varsa daha önce defalarca geçtiğim mekanlar yerler hakkında öyle bilgiler veriyor ki utanıyorum kendimden nasıl farketmedim diye.
Gerçekten konu ne olursa olsun uzmanları bulup getiriyor ve kendini izletmeyi başarıyor.
NTV de 23:00 da Mastermind var. Başladığı günden beri izliyorum şiddetle tavsiye edilir...
+1
güzel, farklı konular üzerine konuşuyorlar adıylada örtüşüyor.bazen sunucu gereksiz sorular sorsada herkesin keyifle izleyebileceği bir program.tavsiye ederim bende. zaten denk geldimmi takılıp kalırım genelde
edit:2 kez talha uğurluel'e denk geldim. sıkı takipçisi değilim kaç kere çıktı programa bilmiyorum ama mekanlarla ilgili çok güzel bilgiler veriyor daha önce nasıl duymamışım dedirtecek türden.
Birazdan starda yalancı yarim başlıycak barış akarsu sevenlere duyurulur![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
d-smart ın kanalı AB moteurs da camaro z28 restore ediyorlar motoruda yok yeni motor koycaklar galiba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)