genelde tek harf bantlı gayet basarılı oluyorno problem onde ıptal zaten
genelde tek harf bantlı gayet basarılı oluyorno problem onde ıptal zaten
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
şu discovery channelde mythbusters da testi yapılan türde bir radar kamerasıysa saniyenin bilmem kaçda binini kareliyor lamborginiyi 320 km hızla giderken yakaladı en son şu helikopter motorlu amerikada drag araçları varya 400-500 km hızlara çıkıyor 100 metre sonra paraşüt açıp durabilirse duruyor onla test ettiler onun plakanın bile yarısını yakaladı yarısını yakalayamadı![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bizde e5de yedık ama nasıl kım cektı bellı değil nasıl oluyor anlamadım sankı sag serıttekı bı arabadan sol serıdı ceken bır kamera gıbı duruyordu resımde
Photoblocker ( photostopper) spray lerinden getirtip pazara sürmenin tam vaktidir
varmı girişimci arkadaşlar aramızda (:
Photoblocker Spray | eBay
Loading...
İşin komik kısmı işteyim eşim aradı cezaları söyledi. Bir kaç gün önce çilek almıştık yiyemedik bozuldu dolapta bende evde biraz bıdı, bıdı yaptım yazık günay bak çöpe gitti müsrif olmayalım filan dedimEşim telefonda bu cezalar kaç kg çilek yapıyor biliyormusun diyince ben tabi çilek gibi kızardım
hanım haklı vallaha içim acıdı.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bızım sırket arabasınada gelmıstı ceza, aynen o mevkılerde ogle saatlerınde, ne sakat iş ya..
Bikac sene once sivil connect radar fln olmadigi halde tam onunde yavaslayip 2ye alip rolling yapmistk siren miren bi anons yapti tapagaz devam ettik ama eve 360gibi rakam ceza gelmisti. Illa radar olmasina gerek yok yani sivil ekibede dikkat etmek lazm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)