tebrik ederim gerek konusmalarin gerek tavrin,verdigin sosyal mesajlar cok guzel..
kazasiz belasiz kullanman dilegiyle![]()
tebrik ederim gerek konusmalarin gerek tavrin,verdigin sosyal mesajlar cok guzel..
kazasiz belasiz kullanman dilegiyle![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Denk geldim dün ama fazla izlemedim.. sakın yanlış anlama ama amatör geliyor bana biraz.. modifiye tanımı yapmak vs..kazasız belasız buarada...
bazen amma kasıyosunuz abicim, adam 8 18 28 38 harcamıssa harcamıs veya demis ne olmus, o varmıs bu yokmus. azıcık genis olalım ya, herseye saldırıyoruz ben de dahil olmak uzere.
ben,mde en nefret etigim sey böle takıntılar ya cıkmış babalar gibi harcdım demiş yalan yanlış korhan abinin dedigi gibi biraz geniş olalım
Istediği Kadar Harcar Herkes Kafasına Göre Polemik çıkarmaya Ne Gerek Var Anlamıyorum ??
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
bizimde polemik yapma niyetimiz yok zaten sadece gördüklerimi söyledim .
sahibi olan arkadaşa kazasız belasız günlerde kullanmasını dilerim..
sunucu taypır mı taypar mı doğrusu diyince,, keşke doğrusu tayyar deseydin![]()
1. Öncelikle dikkatli oluşundan dolayı seni tebrik etmeden geçemeyeceğim
2. Typer'da uydurduğum hiç bir şey yok. Söyle ki yaklaşık 5-6 gün önce Aem V2 filtrem hariç, Simota Cai, DC headers, orta boru ve DC son susturucumu Ankara'dan chiefkadir nickli bi üyeye sattım.(THT de ilanlar ve mesajlar mevcut) Tein yayları amortisörsüz kullanamadıgım icin sattım. (Yine honda sitelerinde ilanı ve mesajlar mevcut), Koni yay siparisini verip parasını ödedim. Yani bahsettigim koni amortisör degil Typer icin üretilen Koni yaylar. Onlarda gelmek üzere ama taktırmadım.
3. Suan dedigim gibi aracımda Aem V2 ler haric tamamen orjinal. Cekimlerde de aracımın orjinal oldugunu savundugum icin program ekibi sedan civici konuya dahil etmek istediler. Daha dolu bir program olsun diye. Bence fena da olmadı. Binlerce yalan haber dolanırken, amacı eglence ve vakit gecirme olan bu tip bir programda bu kadarcık sahtecilik gözümüze batmasın lütfenSonuçta ne ticari bi amaç var, ne bir beklenti.
O gün baska bir Typer bulsaydım, sedan civic yerinde baska R yada R'lar olucaktı Kaan. Zübeyir arabayı sattı, Buğra'ya ulaşamadım. Diğer bir kaç R kullanıcısı ile de muhattap olmak istemeyince mecburen kuzenin sedan civic'e kaydık. Ortayada böyle polemik için yem atmış gibi olduk![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)