motor sanırım cbr 125 fabrikasyon lastiklerinin çok kalitesiz olduğunu duymuştum motoru görünce o aklıma geldi
allah rahmet eylesi mekanı cennet olsun
Printable View
motor sanırım cbr 125 fabrikasyon lastiklerinin çok kalitesiz olduğunu duymuştum motoru görünce o aklıma geldi
allah rahmet eylesi mekanı cennet olsun
Allah Rahmet Eylesin. Çok kötü bir durum gerçekten. Allah yakınlarına sabır versin. O fotoğrafı gördüklerini düşünemiyorum. :(
allah sabır versin geride kalanlara :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
üzücü bir olay mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin :(
ALLAH rahmet eylesin :/
motor cbr250 rahmetli golfe arkadan vurmuş.. kaskıda yokmuş galiba başka resimlerde var kaza ile ilgili ama üzücü resimler.. Allah rahmet eylesin..
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...49908294_o.jpg
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin kötü oldum ya :( Motor alma arefesindeyim ama hep acaba diyorum. Ne kadar dikkatli olursam olayım dalgın ya da azgın herhangi bir araç ölüme sebebiyet verir.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun her gün motorsiklet üstündeyim böyle kazaları görünce kötü oluyorum allahım hepimizi kazalardan korusun.
Allah korusun kötü bir durum.Birkaç arkadaşım var motor kullnamak isteyen ehliyetle uğraşıyorlar suan,vazgeçin dedim ama dinlemiyorlar.
allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin.
Ben canli gordum, yerler kan revan icindeydi. Allah rahmet eylesin .. :(
Allah Rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Allah motor sevdalısı bütün insanları kazadan beladan korusun.
Allah Rahmet Eylesin