motor sanırım cbr 125 fabrikasyon lastiklerinin çok kalitesiz olduğunu duymuştum motoru görünce o aklıma geldi
allah rahmet eylesi mekanı cennet olsun
Allah Rahmet Eylesin. Çok kötü bir durum gerçekten. Allah yakınlarına sabır versin. O fotoğrafı gördüklerini düşünemiyorum.![]()
allah sabır versin geride kalanlara![]()
motor cbr250 rahmetli golfe arkadan vurmuş.. kaskıda yokmuş galiba başka resimlerde var kaza ile ilgili ama üzücü resimler.. Allah rahmet eylesin..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin kötü oldum yaMotor alma arefesindeyim ama hep acaba diyorum. Ne kadar dikkatli olursam olayım dalgın ya da azgın herhangi bir araç ölüme sebebiyet verir.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun her gün motorsiklet üstündeyim böyle kazaları görünce kötü oluyorum allahım hepimizi kazalardan korusun.
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
Allah korusun kötü bir durum.Birkaç arkadaşım var motor kullnamak isteyen ehliyetle uğraşıyorlar suan,vazgeçin dedim ama dinlemiyorlar.
Allah Rahmet eylesin
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Allah Rahmet Eylesin
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.