Ha polise taş atmış, ha arabaya ha trene !
anası var babası belli değil bunların benimde aynısı başıma geldi velet soda şisesi bıraktı üst geçitten mininin cam tavan patlamıştı
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
P Ç kuruları işte.Bu saatten sonra o çocuklara ne yapsan boş.Bizde çocuk olduk öle şeyler yapmadık.Ailede artık suç.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ahlak ve ana baba terbiyesinin yoksunluğundan başka birşey değil.
Vefat edene Allah rahmet eylesin.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
*** yoluna gitmiş işte adamcağız. 2 gün sonra salacaklar şerefsizleri.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Aynı yerde geçen yaz başıma geldi 100km ile giderken taş attılar taşın geldiğini gördüm biraz kırmama rağmen kaçamadım. Taş ön camın sağ tarafından vurdu.. yumruk büyüklüğünde tuzla buz oldu camın orası cam parçaları aracın içine girdi tabi sağ koltukta oturanın yüzünede geldi Allah'tan bişey olmadı.Durduktan sonra baktım camın ufak bir bölümü kalmıstı elim ile biraz ittirdim tamamen delindi çünkü.
100 değil 110la gitsem yada camı daha zayıf bir araba olsaydı taş içerdeydi.Allah korudu.Ogün atanda bu piçlerdi büyük ihtimalle..Çok sağlam bir şekilde dayağı hakediyolar.
bilinçsiz üreme böyle felaketlere sebep olabiliyor. ölen kişiye Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
İki güne serbest kalırlar çoçuk diye bunlar 3 gün yine devam eder değişen bişey olmucak bizim evinde arka camına kar yağdığı zaman kar topu attıp duruyolardı sadece bizede değil her dairedekilerin camına çıktım uyardım balkondan oraya gelip yakalayana kadar ben kaçarım güvenin den bide tersledi beni bacak kadar velet 3 üncüde kırdı camı arka mahleye geçip çoçuğu yakalayana kadar kaçtı olan bizim cama oldu tek o değil kar yağdığında da manesman borunun orda geceleri e5 taşlı kartopu atıyolar ordan geçenler olursa dikkat edilmeli
Önceden 14-15 yaş çocukluk çağı olabilirdi ama şimdi o yaştakiler çocuk yapma peşinde gençlik farklı yerlere gidiyor valla çok yazık
O çocukların oyunu eğlencesi bir ailenin hayatını bitirdi ölen rahmetlinin annesi babası belkide evliydi hanımı çocukları birkaç çocuğun cehaleti yüzünden bir ocak belki birden fazla ocaklar söndü..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yoktan yere ölüm, geride kalanlara sabır diliyorum.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)