Ozgur gecmis olsun vallah daha hic 70 le gitmedim e5 te bos oldumu da hep 4 vitesi bitiriyorum fakat onde plakam yok allah hakkimizda hayir eylesin 70 le giden kimse yok e5 te neye gore geliyor cozemedim bir cok cevremdeki kisiye de gelmedi
Printable View
Ozgur gecmis olsun vallah daha hic 70 le gitmedim e5 te bos oldumu da hep 4 vitesi bitiriyorum fakat onde plakam yok allah hakkimizda hayir eylesin 70 le giden kimse yok e5 te neye gore geliyor cozemedim bir cok cevremdeki kisiye de gelmedi
florya-beylıkduzu arası gıdıp gelıyorum daha hıc uymadım bu 70sınırına bakalım ne zaman ceza gelıcek...
secmece yapıyorlar heralde kafasına göre
gecenin korunde taa caglayan civarlarından baslayıp merterden 150+ üstüyle gectigmide biliyorm arkadasımla enaz 4-5 ay oluyo ve birkac kez hiç bişiy.
yok ben sirket aracları dahil gittim geldim subattan beri ses seda yok
bitek patron beylikdüzünde yedi 2 kere genelede herkesde orda yiyor ordan tırsıyorm kestiremedimde tam nerde
sanırım gecelerı okumuyor
bu 70 km sınırına uyan bir tane adam yok ki ben bazen 70i geçmeyeyim diyorum ama bu sefer diğer araçlar hızlı oldukları için her gelen selektör korna çeşitli tacizler felan kafam bozuluyo basıyorum yine :D
E5'de 69'a sabitliyorum kimse umurumda değil yakıyorum sigarayı paf küf devam :) Nerde kamera var yok belli değil. 343 bana kalp krizi geçirtir :)
Bu radar bi bana denk gelmedi arkadaş çok aradım bulamadım :D
son 4 aydır S2000 ile 160'lı hızlarda gidiyorum beylikdüzü - sefaköy arasında. daha denk gelmedi :)
15 gün içerisinde gönderilmeyen cezalar'ın ödememe gibi bi seçeneği sunuluyordu . taaki bugün radyoda süreç ne olursa olsun arkadan gelen cezayı ödemek zorunda oldugumuzu duyana kadar . Sanıyorum ki hiçbir sonuç çıkmaz. Yada biz böyle çıkmaz olmaz diye diye hep kitliyorlar bize :cool:
Benim sokagada koymuslar birseyler yeni farkettim :D
http://i1214.photobucket.com/albums/...psa5f8afe9.jpg
kameraların yerlerini ezberledik artık kameraya gelmeden 1km önce yakıyorum sigarayı altından geçene kadar 69-70 cruise control :) geçtikten snra sigarayı at camı kapat ve gazlamaya devam et :D
Benimde doğru dürüst uyduğum,banada gemedi hiç..Sadece bildiğim kameraların altından 70 le geçiyorum bazende trafik nasıl akıyorsa onlara ayak uyduruyorum 90-100 falan herneyse de, bu e5 teki olay hız koridorumu yoksa sadece kameraların altı içinmi geçerli onu çözmüş değilim açıkçası :)
EDS kamerasının altında yavaşlamanız bir şey ifade etmiyor çünkü hız koridoru var. İki kamera arasında ortalama hızınızın 70 km/s olması gerekiyor. Yüzde 10 toleransı ile birlikte 77 km/s'e kadar serbest.
Hız koridoru sistemi var denildi ancak o sistemin tr de olduğuna inanmıyorum.
Bakırköy sahil yolunda bir dene istersen :) Cayır cayır geliyor ceza :D