Kültür uni onu topkapi istikameti yol genisledi emniyet seridi var yok arasi
5,6 seritten 3 e düşüyor orada emniyet şeridini ceken eds filan varmi gençler
Printable View
Kültür uni onu topkapi istikameti yol genisledi emniyet seridi var yok arasi
5,6 seritten 3 e düşüyor orada emniyet şeridini ceken eds filan varmi gençler
Valla 2 senedir şu radarlar var, bugüne kadar hiç uymadım hiç ceza da gelmedi şükür :)
Sadece Ataköy sahildekilerde yavaşlıyorum.
Halıc gırısındekınde ne avcılar ıstıkametınde var ne mecıdıyekoy ıstıkametınde 3 yıldır bana orda var der arkadaslarım falan ama hıc daha yavaslamadım bır tane dahı gelmedı. Edırnekapı ayrımından O-3 'e gırdıkten bayrampara sapagından sonrada emnıyette Kameralar cekmıyor he ben gırın dıye demıyorum ama hastanız olur bıseyınız olur ***** o yol hep trafıklı suıstımal dısı gırılır. Halıc koprusunden yenıbosnaya kadar kameralar var ama cekıyormu hıc denk gelmedı bana sureklı hızlı gecıyorum aklıma şu soru gelıyor acaba bu kameralar Yandex - Google maps gıbı sırketlerın trafıgı gormek hızını olcup bılgılendırmek ıcın ozel olarak koydugu kameralarmı sorusu gelıyor aklıma
Haramidere'de yedim ben ceza..
o taraftaki kameralar da çekmiyor gelen cezalar gezici radardan geliyor tecrübeyle sabit
e-5 e giderken en fazla 10 15 dakka ara ile 2 araba geçmişliğimiz vardır bana gelmedi arkamdan gelen arkadaşa yapıştırdılar :D
Her sabah 05:45 evden çıkıp Bomontiye geliyorum cevizlibağdan sonraki kameradan ve haliç çıkışındaki kameradan ortalama 150 ile geçiyorum 2 senedir kimse gelmedi :D toplanıp düğün alayı şeklinde gelirlerse zaten kredi falan çekmek zorunda kalırım :D
Merhaba beyler
Tekrar konu kirliliği olmaması acisindan burdan soriyim.
bu sabah araçın mtv'sini ödemeye girdiğimde adıma kesilen 2 tane trafik cezasi gördüm.
İkiside ayni gün 13.03.2015 tarihli 189 TL Tebliğ tarihleri ise 30.04.2015 ve 06.05.2015 Ama hangi maddeden yedim bilgim yok yazmiyor da Eve de teblig kağıdı gelmedi nasıl bir yol izlemem gerekiyor nerden öğrenebilirim bilgisi olan yardımcı olabilirmi..
hız limiti 70 miş 80 ile gitmişim 189lira geldi ak
E-5 Mecidiyeköyden itibaren kamera üzerindeki radarlar bu yılbaşında aktif oldu arkadaşlar, ibb deki tanıdıktan bilgi aldım.