2 senedir hergün geçiyorum o güzergahtan ve bir sürü çalıştığım şirket aracı da geçiyor
daha ceza gelen görmedim
Printable View
bana okmeydanı civarlarında e5 de EDS tarafından kesilmiş ceza geldi 3-4 ay önce ama sonrada gelmedi tekrardan
Üzerinde kocaman eds yazan tavanında vs öne arkaya bakan kameralar olan hareketli connect araçlar oluyor gelen cezalar onlara denk gelene geliyor sanırım. Hergün beylükdüzü sefaköy gidip geliyorum 2 kere denk geldim akşam saati. Yol genelde tıkalı oluyor ama aççık bulunca basıyorum hiç ceza gelmedi.
Ayrıca igsde yanyola girişten geri geri e5e çıkanlar içinde kamera koymuşlar, o da çalışmıyor bilginize.
Kameralar baya artmaya başladı, göz korkutmak için koymuyorlardır herhalde ama çoğu da çalışmıyor. Acaba daha altyapıları falan mı tam olarak hazır değil
Her gün avcılar b.düzü arası gidip geliyorum banada daha bişey gelmedi. Aman toplu gelmesinde :D
Anadolu yakası şile yoluna dikkat edin hem gezici radardan hem de sabit radardan gelen cezalar oldu arkadaşlarıma ve hiç birinde mevki yazmıyor neresinde sabit radar var belli değil :D
temde kameralar konuluyor emniyet şeritleri için şükür.
Kameraların sabit olup olmaması değilde sol şeritte kameranın altında ölümüne fren yapan birine keyfi olarak arkadan girecek bir gün frensiz
Beyler şimdi Avrupa yakasında e5 de Avcıların oraya kadar yapıştırıyorum orda 80 e bağlıyorum ceza gelmez dimi bu arada fly inn önüne de 70 hız sınırı yeni dikildi haberiniz olsun
valla ben hepsini denedim ceza gelmedi :D Türk mantığı hahaha
Bu arada hala 70 üzerinden konuşuyoruz ama tabelalarda 80 yazıyor en azından kadıköy göztepe tarafında e5in, aradan seçip yolluyorlar dikkat çeken araçlara valla çevremde 1-2km ile gelen çok var ben dahil, yoksa millet 100+ devam ediyor çatır çatır herkese ceza gelmesi imkansız.
ticariler taciz edip delirtmezse ben 90a sabitliyorum orta yada sağ şeritte, 80km+ %10 tolerans 8km + 2 benim kadran hatalı gösterse hahahah lan ne hallere düşürdüler ya :D
E5 Boğaziçi'nden Torium'a kadar çıkmadığım hız kalmadı her hangi bir sorun yaşamadım :D
Ama, Torium'dan sonra Beylikdüzü'ne giderken bir kere yedim artık bu ikisi arasında efendi gidiyorum :D
Tam ters istikamette de Torium'a kadar efendi, Torium'dan sonra yol neye izin verirse gidiyorum.
Her hangi bir sıkıntı yaşamadım.
gece 11:30 da 74 le ceza yedim maltepe e-5 te bir hafta sonra hız sınırı 80 e çıkarıldı.
şansımı sevim
2. köprü anadolu girişine kamera koyuyorlar dün gördüm. büyük ihtimalle carrefour - köprü arası süreli radar olabilir orada da var çünkü kamera.