Yapışmış kurtulamıyoruz :)
Printable View
70 benim 5. vitesime geliyo hic kasamam gerekirse vapura binerim ama yinede 70le gitmem. 90 iyidir :)
Geçen hafta ben ibb den kamera takan arkadaşlara sorduğumda e-5 tekiler aktif değil onun toplantısı var hatta demişlerdi.
Aynen her akşam beylikdüzünden aşağıya 70 le inmekten bıktım artık yakupludan direk tem yoluna bağlanıyorum ordan geçiyorum evin oraya !
Bildiğim kadarıyla kameralar aktifmiş
Eser abi o radar kameralarının arkasındada kamera var bende özellikle baktım :) dikkat etmekte fayda var
2 hafta üst üste Mecidiyeköy - florya ve kağıthane -bayram paşa yaptım daha ceza gelmedi ki hızım hiçte 70 değil 90 sabit.
bende yardırıyorum bu aralar ama hiç ceza gelmedi
Daha dün 2 tane ceza geldi, biri çamlıca gişeleri-kocaeli il sınırı arasında arkadan çekilmiş biri foto ile radar cezası (343tl).Diğeri de eds cezası ön ve arkadan fotoğraf mevcut.Plakalar mı kapatılır artık sökülür mü göreceğiz...
plakaları çamurlamak gerek beyler ufak bir kaba su toprak çamur , yoldan sıçramış gibi plakaları boyamak gerek yoksa olmucak bu işler böyle resmen faka bastırıp para sövüşlemek için tezgah kurulmuş
Çok gereksiz insanlarda var 80 giyordum dün adamın mercedesi var direk yanımdan bi hızla yanımdan üzerime dogru sürerek geçti sanki ben meraklıyım yavaş gitmeye bu kurallarla çok insanın başı yanabilir.
Aynı dertten muzdaribim bende. Yavaş gidiyorsam geç sağımdan solumdan git beni niye sıkıştırıyorsun.
radarlar aktif olsa ceza gelirdi herhalde , yada gece radarlar açık değil , bir kaç aydır 140-160 yardırıyorum ceza falan gelmedi , o radarlar devreye girerse sahilden giderim 70 le gidilirmi ya :)
Mesela ben biliyorum, ama yine de 70 le geçip köklüyorum :D
Geçen akşam bi 3.18 le Mecidiyeköy'den gelirken kaptırmışım hiç yapmayacağım şey :D :D Haliç girişindeki Radar'a 140 la felan girdim inşallah ceza gelmez..
Bide her yavaş geçtiğimde Kamera'ya hareket yapıyorum :D
yalnız bir hatırlatma bu radar bildiğiniz radarı gördüm frene basdım geçdim gazladım tarzı radar değil.. bu bir hız kolidoru altını çiziyim hız kolidoru yani bir radarlık bir mevzu değil iki radar arasındaki hız ortalamasının üzerine çıkarsanız direk ceza yersiniz bu E-5 de boylu boyuna uzanan bir kolidor yada dalga diyebiliriz yani tek bir radara bağlı bir şey değil bir çok radarın senkronize çalışdığı ortak bir sistem..
Bir düşünsenize Pendikten Fatihe 70 ile giderkenki halimi :) yalan yok ben acımıyorum hatta saat artı eksi 10 civarı olmuşsa 160 altına inmiyorum yoksa o yol bitmez uygulama güzel olabilir ama koyulan limit aptalca
siz yine iyisiniz beyler Silivri Büyükçekmece arası 50 ye düşürdüler 56 ya 343 tl yazmış göndermişler bana seyyar arabalar denk gelirse beni dinleyin 55 yapmayın
küçükyalı köprüsü ve kartal köprüsü arasında radar varmı bilen varmı aramızda sakata gelmeyelim :)
Arkadaşlar e-5 te ki radar aynı ataköy sahilyolunda ki gibi ortalama hızı alıyor. Mesala avcılar da 130 la radarın oldugu yerden geçip, floryadan sahile bağlandınız bu şekilde ceza yemiyorsunuz, fakat avcılardan marmara foruma gidiceksiniz eğer avcılardan incirlide ki radara kadar ortalama hızınız 70 olmalıdır aksi takdir de yerleştiriyolar cezayı.
Umarım anlatabilmişimdir :)