Ilaciniz bu
![]()
Radar dedektorutum radarlari, kirmizi isik kameralarini vs okuyor ama yasal olarak yasak Tr de . Gizli sakli kullanirim sonucuna katlanirim diyen varsa alsin cok ise yariyor
![]()
nereden nasıl alıcaz pekiuzun yolda işe yarayabilir şehir içinde ezberledik artık yerlerini e5 zaten full
![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Ebayde bulunabilir ama yasal olmadigi icin kargo ile ulkeye sokulamaz. Amerikaya gelip gidenlerden rica edebilirsin .
Edit
Foruma uye bir arkadas satiyordu ismini buradan vermiyim . Eger cidden boyle birsey dusunuyorsan pm den atarim ismini irtibata gecersin hala satiyormu diye .
çok para..senede iki kere uzun yola çıktığımı düşünürsem pahallı oluyor.çünkü şehir içinde her yolda kamera var artık çalışsada çalışmasada 70i geçemiyorum kaba et korkusundan![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Pahalimi ucuzmu goreceli tabiki . Ben arabami alirken satici arkadas arabada birakmisti dedektoru ( ~$250) ki birakmasaydi zaten alacaktim. Benim mantigima gore beni 1 kere bile radardan korusa parasini cikaririm ki belkide yuzlerce kez korudu. Ben burada yasal oldugu icin bin dolarda olsa o parayi baglayabilirim ama Tr de yasal olmayan birseyi senede 1-2 kez risk alarak kullanmak dedigin gibi pek mantikli degil gibi .
1000 tl bile olsa mantıklı bence denildiği gibi göreceli.
İstanbul şehiriçindeki kameralar ortalama hız asıl alıyor ve herkes yerini biliyor apaçık yukarıda onlara yapcak birşey yok ama 20 kere şehir dışı yolculuğu yapsanız ve sizi 4 defa korusa kafadan 312 lira kar etmiş oluyorsunuz.343 lira diye biliyorum en yüksek ceza
Tuyap - haramidere arasi 80 km ile gittigim icin 166 tl ceza geldi gecen gun eve.. sokarim boyle ise arkadas 3 km icin gelen paraya bak.. var midir bi itiraz yolu falan? Bi fikir verseniz![]()
Bahcesehirden silivri istikametine e6 otobanda her an her saniye gezici radar var. Yine ceza geldi 343 tl. Aman dikkat beyler
Sınırın üstündesiniz , itiraz edebileciğiniz birşey yok maalesef , fotoğraflı mı geldi ceza ? Bende her gün o yolu kullanıyorum ama tuyapı 70 ile geçtikten sonra normal seyirde devam ve migrosa gelmeden yanyola giriyorum ve teme bağlanıyorum . Böylece çıkış yapmamış oluyorum .
trafik denetimine bence acilen el atılmalı izmitten istanbula girdim akşam 8-9 civarı tırlar orta şeritte tamponuma kadar dayanıyor önümdeki trafiğin gitmemesine rağmen sellektör yapıyor ondan sonra en sol şeride geçip en sol şeridi kapatıyor. daha geçenlerde haberlerde gösteriyordu tır ve kamyonlara göz açtırılmayacak artık en sağdan gidecek diye demekki ülkemizdeki kurallar bu kadar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)