User Tag List

Sayfa 22/23 İlkİlk ... 1220212223 SonSon
419 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: E5 Radar - 70 Km Sınırı ?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar ben 80 le gidiyorumda millet yardiriyor okadar insana ceza geliyormu yoksa kameralar aktif degilmi.zaten bi aksamlari bos oluyor yol

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmadan buradan sorayım dedim.

Geçen hafta uzun zaman sonra uzunçayırdan köprü yoluna girdim. Orada uzun zamandır duran kameraların yanına hız koridoru başlangıcı yazmışlar. Burada gerçekten bir hız koridoru uygulaması başladımı? Sonu nerede bitiyor bileniniz var mı?

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geçen hafta uzun zaman sonra uzunçayırdan köprü yoluna girdim. Orada uzun zamandır duran kameraların yanına hız koridoru başlangıcı yazmışlar. Burada gerçekten bir hız koridoru uygulaması başladımı? Sonu nerede bitiyor bileniniz var mı?
    bende aynısını gördüm, artık 80 üzerine çıkmamaya gayret ediyorum.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabela yeni eklendi, insan kıllanmıyor değil.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size bize ceza geliyor radar var çalışıyor da
    Bu kamyonlara ve otobüslere ceza kesilmiyormu bi ayarlama falan mı yapılıyor özel anlaşmaları mı var açıktan ?
    70 km limitli yerde min 100 km ortalama hızları var 70-80 km ile gidenini henüz göremedimde olayın aslı astarı nedir ?

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bizim ticari taksiyede hususi araçlarada e-5 teki kameralardan daha 1 tane ceza gelmedi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size bize ceza geliyor radar var çalışıyor da
    Bu kamyonlara ve otobüslere ceza kesilmiyormu bi ayarlama falan mı yapılıyor özel anlaşmaları mı var açıktan ?
    70 km limitli yerde min 100 km ortalama hızları var 70-80 km ile gidenini henüz göremedimde olayın aslı astarı nedir ?
    Daha ben bugüne kadar o hız koridorlarından nizami geçen kamyon, otobüs, dolmuş...vs görmedim. Hepsi ralli stil gidiyor. Hatta arkanda gidiyorlarsa da sellektör kolunu koparırcasına taciz ediyorlar. Ben birgün bir tanesine tepedeki kameraları göstermiştim, sellektörü kesmişti, hoş kesmeseydi de bende iplemeyecektim ilk boşluk bolduğu yerden geçebiliyorsa geçerdi. Denyonun biri radarı iplemiyor diye durduk yere bana ceza mı gelsin. Bunlara gelmez, gelir beni bulur aq.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakayı göstermeyen şeffaf boya mı yapıyorlar acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plakayı göstermeyen şeffaf boya mı yapıyorlar acaba
    Hafriyat kamyonları tertemiz gezmiyorlar ki plakaları okunsun, o yüzden özel bir kimyasala ihtiyaçları yok, çamur o işi hallediyor

P.S :Radarda gözükmeyen uçakların her yeri ayrı telden çalıyor ya, hafriyat kamyonlarının da heryeri göçük olunca haliyle radara yakalanmıyorlar

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okmeydanından tem'e giriş yerindeki taralı bölge kamerası çalışıyormuş haziran ayından bir ceza geldi.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha ben bugüne kadar o hız koridorlarından nizami geçen kamyon, otobüs, dolmuş...vs görmedim. Hepsi ralli stil gidiyor. Hatta arkanda gidiyorlarsa da sellektör kolunu koparırcasına taciz ediyorlar. Ben birgün bir tanesine tepedeki kameraları göstermiştim, sellektörü kesmişti, hoş kesmeseydi de bende iplemeyecektim ilk boşluk bolduğu yerden geçebiliyorsa geçerdi. Denyonun biri radarı iplemiyor diye durduk yere bana ceza mı gelsin. Bunlara gelmez, gelir beni bulur aq.
    Abi her gün sabah akşam başıma gelen şeyler anlattıkların
    Kamyonlar yetmedi bide şehirlerarası otobüsler çıktı 120-130 km giden kamyonlar tek tük çıkıyor hadi neysede istisnasız hepsi 90-100 km hız ortalamasıyla gidiyor koridorda
    Benim bi kaç tane cezam var etrafımdakilere bol bol geliyor yani kesin çalışıyorda bunlardaki rahatlığın kaynağını çözemedim..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çalşıyor arkadaşlar yakalanmamışsanız çalışmıyor anlamına gelmez.. yıl sonuna kadar uzun zamandır test te olan teds mi ne gelicek eds lerde kalkıyor ..

istanbulda büyük para havuzu E-5 ve Tem .. sadece burda hata yapanları kurallara uymayanlara ceza kesseler Yıllık iç borç Dış borçlar komple kapanır .. Adamlarda bunu görmüş ..

ben adamların yerinde olsam yüksek hacimdeki ötv yi kaldırır insanları yüksek hacimlere yöneltirdim .. ne kadar hacim yüksek o kadar gaz pedalına bassamassan bile basasın gelir.. )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi her gün sabah akşam başıma gelen şeyler anlattıkların
    Kamyonlar yetmedi bide şehirlerarası otobüsler çıktı 120-130 km giden kamyonlar tek tük çıkıyor hadi neysede istisnasız hepsi 90-100 km hız ortalamasıyla gidiyor koridorda
    Benim bi kaç tane cezam var etrafımdakilere bol bol geliyor yani kesin çalışıyorda bunlardaki rahatlığın kaynağını çözemedim..
    Firmanın sahibi badem bulunduran kuruyemişçi tanıyordur o yüzden de görünmez olmayı başarabiliyordur. Bu memlekette doğru dürüst işleyen birşey olmadığından ben artık umudumu ve inancımı tamamen yitirdim. Şikayet ettiğinde birşey değişmiyorsa mutlaka bir tanıdık vardır.
    Zaten cezaların bir caydırıcılığı yok ki, polis balosuna yardım gibi bedeller var. Bak halen herifler biçer döver kullanır gibi kamyon kullanıyor, ölümlü kazlara neden oluyorlar ama herkesin abooov diyeceği birşey oluyor mu, olmuyor. Keşke bende ölseydim diyecekleri cezalar olsa gör bak nasıl beyefendi gibi kullanırlar. Canını öyle bir yakacaksın ki o acıyı hiçbir zaman unutmayacak, hiç aklından çıkmayacak, her fırsatta da herkese anlatacak, bak beni öyle böyle yapmadılar diyecek. Sen fizik okuyorsun trafiğe çıkıyorsun herif ilkokul mezunu ne sürtünme bilir ne yanal kuvvet bilir, ne yaw bilir, ne pitch bilir öyle dümdüz kullanıyor. O da trafikte sen de trafiktesin işte ne yapacaksın. Trafiğin içine eden de oy verip ülkenin geleceğinin içine eden de aynı zararlı iki ayaklı işte.

Ben daha geçen gün polise gürültü..vs ile ilgili şikayette bulundum, ekip otosundan iki kanka pardon iki memur kol kola yürüyüp şikayet ettiklerimin yanına gitti, birbirlerinin sırtlarını sıvazladılar aynı gürültü devam etti.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dün akşam Murat kazanasmaza twitterdan sordum bu işi henüz aktif değil dedi. Bilginiz olsun.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabit radarla ilgili pilot bölge vardı sanırım Ordu da. O kadar çok ceza kesilmiş ki. Sonrasında uygulama kaldırıldı diye biliyorum. Yani ceza kesmek çok kolay da o kadar cezayı tahsil edemezsiniz muhtemelen. Ödemez insanlar.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göktürk yolunda denedikleri sistemi kuracaklar istanbul geneline fakat oradaki sistemde belli yerlerde başlangıç ve sonu diye yazıyor genede ihtimal vermeden sabit 90 la devam yokuş aşağıya inerken 99 oluyor sonra gene 90 vs. otobüsler kamyonlar bunları görüyor fakat otobüsler umursamıyor ki servis araçlarıda dahil buna sarı damperlilerdede adam kantardan bir çıkıyor yarış atı mübarek düz yokuşu bir iniyor birde onlarda sol şeritte eğer o TEDES den geçerse herhalde ceza yiyorlar sağa geçme yarışı var kameraya gelmeden geçmeye çalışıyor sağda arabamı var kim var önemi yok kır gitsin aynı yolda birde radar test ediyorlar araç yanına koymuşlardı Tripod üzerinde duruyordu farklı bir sistemdi ön taraftaki algılayıcı ilginçti o sistemi E5 koyduklarında olacak kazaları düşünüyorum kaldıki otoyoldada öyle aldırmadan giden sol şeridi kullanan birde o sol şeridin tapusunu üzerine alanlar arasında

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5te yıllardır yardırıyorum bir ceza gelmedi, iettye bağlı otobüslerde kendi içindeki gps ile takip edilen bir sistem var, 80i geçtiğiniz anda yapıştırıyor iett, yazılmama ihtimali çok badir oluyor

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu horlatıyım bu istanbul e 5 de avrupa yakasında z.kuyu-haliç arasında ve uzunçayır-altunizade arasında tabelada hız koridoru başlangıcı yazıyor. Bu sistem devreye girdimi bilen var mı? Bide bu bazı şehirlerdeki sabit tedes ler çalışmıyor sanırım millet 70 olan yerden 90 100 le geçiyor çakmıyor?

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Temmuzda devreye girecek diye bir söylenti duydum evet e5 karayolunda hız koridoru olacak hatta İstanbul-Ankara arası 4 saat bilmem kaç dakika altında gidenlere ceza yazılacakmış süreler hesaplanmış dün radyoda süreler ile birlikte şehirleride söylüyordu. Aynı sistem İzmir Çeşme Urfa hatırlayamağım bir kaç şehirde daha şehirler arası hız koridoru olacakmış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)