User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Yetkili servis bakim ücretlerinizi yazarsaniz merak edenler fikir sahibi olur.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu açtığımda aracımı yetkili servise vermiştim. Bugün teslim aldım. (araç bir gün kaldı yoğunluktan dolayı)
    Kısaca yazıyorum:

2006 jaguar x-type 2.0d
    80bin bakımı 1404tl
    06 model ve piyasası belli olan bir arabayı niye yetkili servise götürüyorsunuz ki? İyi hizmet vermiyorlar kullandıkları parça piyasadaki en iyiler değil, iridyum buji takmazlar, belki tam sentetik yağ bile kullanmıyorlardır.
    Bozulsa arkasında durmayan bir servis ama 1 tane bijon kaybolana 650tl istiyorlar.

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    06 model ve piyasası belli olan bir arabayı niye yetkili servise götürüyorsunuz ki? İyi hizmet vermiyorlar kullandıkları parça piyasadaki en iyiler değil, iridyum buji takmazlar, belki tam sentetik yağ bile kullanmıyorlardır.
    Bozulsa arkasında durmayan bir servis ama 1 tane bijon kaybolana 650tl istiyorlar.
    Açıkcası şuana kadar sahip olduğum tüm araçları hep yetkili servislere vermişimdir.
    Ücretleri dışında, gerek hizmetleri olsun gerekse ilgililerin den şu ana kadar memnun olduğum için yetkili servisi seçtim.
    Fakat sizin önerebileceğiniz güvenilir bir servis var ise paylaşırsanız çok makbule geçer.
    Cevap için şimdiden teşekkür ediyorum

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW X1 30.000 bakimi ( kullanima gore km degisiyor )
    750 TL
    On 2 balata 550 TL Arka 2 balata 550 TL
    Polo GTI 15.000 bakimi
    420 TL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar forumda araştırdım fakat böyle bir konu göremediğim için, Adminlerin de uygun göreceğini düşünerek konuyu açmaya karar verdim.

Tüm yetkili servise yolu düşen araç sahipleri ortalama olarak, yetkili servise periyodik bakımda ne kadar ödediğini yazar ise merak edenler bir fikir sahibi olur diye düşünüyorum

Evet, ilk olarak ben yazıyorum;

2006 jaguar x-type 2.0d
    Yetkili servis ücreti: 850tl periyodik bakım (ortalama olarak yazdım genelde hep ekstra çıkardıkları için miktar hep daha fazla çıkıyor )

Not: Konu tamamen bilgi alışverişi amaçlıdır. Böylecene Yetkili servise giden çeşit çeşit marka araçların Yetkili servis fiyatları hakkında bilgi sahibi olabiliriz.
    Motoru, yürüyen aksamı ford mondeo olan bir araca yazık günah be 850 TL. Sırf marka için ödeniyor bu meblağ.......
    Okumadan imzalamam.....

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel astra J 1.3 CDTİ 15000 için 400 TL
    What Goes Around,Goes Around

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiye, jaguar'a (hem de 10 yaşında) binmek için bile çok lüks bi ülke. aracınız ekstrem bi markaysa ve hele de servisi, parça tedarikçisi tekelse yandınız. ulan şerefsiz, bi kaput 5.000 lira olur mu? bi filtre 300 lira olur mu? bir stoba 400 lira fiyat biçilir mi? altın kaplama mı bu dümbük? müşterisinden haksız yere para götüren ne kadar servis varsa Allah hepsinin belasını versin, yedirmeyi nasip etmesin!

hayır lotus olsa tamam, caterham olsa tamam. aston martin olsun tamam da aslı astarı mondeo'nun takımlarını kullanan x-type ulan bu. nedir aga bu parçadan, işçilikten sokulan kazık nedir? zaten tekelsin, daha ne götürme derdinsin. (ucunda para kazanamayacakları bi e-mail'e bile cevap yazmazlar.)

antep'te jaguar'dan anlayan ustam var. 140.000 bakımını, parçaları ustanın tedarik etmesiyle yaptırdım. 500 lira verdim, tüm filtrelerinden yağına, klimasından bujilerine kadar, neyi var neyi yok halletti sağolsun.

en kısa zamanda ilana koyup satacam bendeki kediyi. aklınız varsa premiumda audi, mercedes veya bmw'den vazgeçmeyin. hiç bilmiyorsanız alfa romeo'ya binin.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi a3 dizel 2016 model- 15.000 km bakimi 920 tl (yag ve filtreler icin cok cok pahali ama arabanin garantisi var)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)