Bende bakıyorum bu jantların 16 sından bulgaristandan.
Araştırıyorum eğer bulabilirsem 18 inede bakarım gidince veya arkadaşlara sordurturum umarım uygun yollu bulup getirebiliriz
Almanyadan ( berlin ) jant başı 50€ ya getirtirim.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Marka fark etmeksizin herhangibir janti almanya da istediginiz adrese gondericez toplamda 200€'ya turkiye'de teslim alicaz. Dogru mu anladim?
Ewet tabi .jantı berline kargolatıcaksınız tr ye 200€ ya gelicek
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
buyrunn beyler bulgaristan fiyatları
OZ CRONO HT Mat Black[OZ CRONO Mat] /
?????? OZ-WHEELS Crono HT?? ???? - ?????? ??????? ?? ???? - ???????? 10% ?? ?????? ????.
Tires and rims from Gumi24.bg
http://www.autogroup5.com/?page=wheels&id=165
ve ikinci elini forumlar 200 tl civarında bulabiliyorsunuz anladığım kadarıyla , tanıdık bulgarca bilen varsa çok ucuza bulabilirsiniz , ve tr kargo yok , otobüsçü , tanıdık yada gezme bahanesi ile almak en düzgün yollardan...
Teşekkür ederim ama bu jantların hepsi 17". Bu jantın şu an 18"ini bulmaktan zorlanıyorum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)