Beyler aramızda bu işi yapan var mı ?
kısa dönem kiralama yapan arkadaş varsa bileyim sürekli ihtiyaç oluyor tanıdıkla çalışalım bari
bu hafta içinde 4-5 günlüğüne dizel bi araç lazım marka model farketmez
Beyler aramızda bu işi yapan var mı ?
kısa dönem kiralama yapan arkadaş varsa bileyim sürekli ihtiyaç oluyor tanıdıkla çalışalım bari
bu hafta içinde 4-5 günlüğüne dizel bi araç lazım marka model farketmez
0531 248 91 84 Siteden değil ama samimi arkadaşım , güngörende yeri. mustafadan aldım derseniz yardımcı olur..
kiraladığınız araçların rent a car kaskolu olmasına mutlaka dikkat edin, normal kaskolularda kaza durumunda kiralayana iyi şeyler olmuyor.
benim aracım servisteyken maltepede sürekli kiraladığım bi şirket vardı. arkadaşların dediği gibi rent a car kaskolu olmasına özellikle dikkat edin.. 1-2 aksilik yaşadım (kesinlikle şirketle değil, araçlarla) linea ve clio kiralamıştım lineanın camı bozuldu anında değiştirdiler aracı.. temiz çalışıyorlar, çok araştırdım, o zamanlar o fiyatlara hiçbiryerde araç da bulamadım... isterseniz yardımcı olmaya çalışırım..
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Çoğu insan için araç kiralamadaki sıkıntı ön provizyon olayı. Kredi kartı kullanmıyorsun kurumsal firmalardan kiralamak yaş..
Abi kredi kartı kullanmayan insan var mı ? Gidip senetle kiralayıp itle çakalla uğraşmak yerine , kredi kartı numaranı verip provizyon yaptırmak en güzeli.Ehliyeti yeni alıp cahil olduğumuz zamanlarda çok araç kiralamıştım boş senetle.Çok şükür başımıza bir iş gelmedi , verilmiş (çok) sadakamız varmış , bir problem çıkmadı ama şimdi sorsan , kurumsal kiralamadan başka bir yerden araç kiralamam.
sixt rent a cardan kiralıyorum bende
en uygun dizel manueller gunluk 80 tl civarı 2-3 gun kıralıyorum. en azından kafam rahat oluyo
izmir taraflarinda var midir acaba boyle tanidik guvenileri is yapanlar bu hafta ici gibi lazim olucak ta bana ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)